Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
salazol
őstag
Egyébként én nem mondom azt, hogy a Codegen nem jó semmire. Csak nem erőgépekhez való.
Itthon az asszony gépében volt Codegen 300W-os, hajtott egyAthlonXP 1700+-t alapon, egy IBM 60G-s vinyót, egy CD írót. Ezt bírta jól. Amikor betettem mellé egy DVD írót, elkezdett vacakolni, mikor betettem még keretben egy másik vinyót is, akkor megadta magát, ezt már nem bírta, időnként újraindult a gép.
Átraktam a gyerek PII-es gépébe, azt jól viszi, asszonyhoz ment a Chieftec, azóta nincs gond vele.
UI: A Codegen 300W-os tápra annyi amper van ráírva 5V-on, amennyi egy DTK 200W-osra.
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest