Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Phantom Lord #23 üzenetére
most hárman hálózunk, és mind a ghármunknak codegen 300w-os táplya van.... annyi hogy melegszik, és ezé kell elé bevágni az 5.25-ös helyekre 3 kisventis hűtöt..... szal ez olyan hogy van aki a nokiát sziggya mig él, én meg éltetem.... személes tapasztalat csak, nem általánosság....
amugy én se bizok a codegen tápokban.... de amit vennék az meg 20E HUF.... meg akkor már 16ért szünetmeteset... 400 VA-ost.... meg a rencerbe belülre ilyen tútfesz figyelöt..... vagy referenci kártyát.... és ekkor (talán) biztonságba van a géped.... ---- nem vagy paranoiás ...
miért jó a ventillátorok fordulat szabályozása.... - az a négy potis cuccos - mi van ha valaki gamézni akar, és elfelejti feltekerni........?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen asztali médialejátszót?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- World of Tanks - MMO
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest