- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
válasz
gromble_ziz
üzenetére
1. Ha nem mennek a plusz ventik, akkor kvázi hangtalan -3m-ről (ahol kb alszom :) )már szinte nem hallod. (ilyenkor azért illene már levenni a ház oldalát a nagy teljesítmény miatt, de ''downclockolva'' teljesen OK)
Plusz ventikkel kb olyan a hangja, mint anno egy régi AT-s gépnek, amiben 1 db ''átlagos'' tápventi ment rendes fordulatszámon.
Ha elég hangosan ketyeg az óra, mondhatnám egy súlycsoportnak is. :)
2. A fontossági sorrend szeritem:
1. processzorhűtő (NB hűtőt azonnal lecserélni, ha aktív!)
2. házon kívüli ventik
3. táp (a márkás tápok általában nagyon csöndesek. Én letekertem minimumra a potit a tápon)
4. a jófajta (folyadékcsapágyas) vinyók nagyon csöndesek, a felfüggesztés a rezgés átadását akadályozza meg
5. parafa burkolás igazából a belső magas frekvenciájú rezgést szűri, de azt nagyon jól
+versenyen kívül: a ''szivacs'' a ház érintkező fémfelületei között csodákta képes!
Aktív témák
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Thermaltake View 71 Tempered Glass
- Eladó 120-140mm ventillátorok - több féle, több db
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest