- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
BiP
nagyúr
En ilyet vettem. Nincs egy honapja. Sajna csak a sima valtozatot, pedig L-est akartam,de nem volt. Mindegy. De az L-es az jo, es szukseg is van ra, kulonben az also 2 nagy helyre nem fognak beferni a drive-ok, ha 24 centis alaplapod van..
Maga a haz tok szuper. Csavarmentes, osszesen 1 db kezzel konnyen tekerheto csavar van rajta, azon kivul csak a meghajtokhoz kell csavar.
A kartyakat tolokaval lehet rogziteni, kenyelmesen szerelheto. Leveheto oldallapok, felso lap. A tetejen be van kotve egy 8centis venti, nagyon hasznos, par fokot jelent. Hatul a tap alatt van meg 1 hely ventinek. Az USB es hangkartya kivezetes is hasznos tud lenni, bar a line-out kivezetes megcsereli a sztereo 2 oldalat.
Ja, es meg szep is, dizajnos. Szoval csak ajanlani tudom. -
up
senior tag
Nekem 6061L van, elégedett vagyok vele. Vannak ilyen jópofa előlap-szerűségek, amik ráépülnek a cd, dvd stb. drive-okra (és lenyílik a kisajtó, mikor kinyitom). Állat, de ugyanemiatt a mobilrack kicsit megbontja a design egységét. Hiába, akinek nem telik Chieftech-szerű házra, annak megteszi a Codegen :)). 300W Codegen táppal jött, eddig gond nélkül elvisz egy 2@2.4 Celeron (+5W), 256 ddr, gf3ti200, avermedia tuner, santacruz hangkártya, 1 integrált + 1 külső hálókártya, dvd+cd-rw, 60gb seagate konfigot.
-
Tütüm
aktív tag
Üdv!
Ilyen ház megvételét tervezem,érdekelne van-e valakinek és hogy mi a tapasztalata.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest