- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
Aktív témák
-
BiP
nagyúr
En ilyet vettem. Nincs egy honapja. Sajna csak a sima valtozatot, pedig L-est akartam,de nem volt. Mindegy. De az L-es az jo, es szukseg is van ra, kulonben az also 2 nagy helyre nem fognak beferni a drive-ok, ha 24 centis alaplapod van..
Maga a haz tok szuper. Csavarmentes, osszesen 1 db kezzel konnyen tekerheto csavar van rajta, azon kivul csak a meghajtokhoz kell csavar.
A kartyakat tolokaval lehet rogziteni, kenyelmesen szerelheto. Leveheto oldallapok, felso lap. A tetejen be van kotve egy 8centis venti, nagyon hasznos, par fokot jelent. Hatul a tap alatt van meg 1 hely ventinek. Az USB es hangkartya kivezetes is hasznos tud lenni, bar a line-out kivezetes megcsereli a sztereo 2 oldalat.
Ja, es meg szep is, dizajnos. Szoval csak ajanlani tudom. -
up
senior tag
Nekem 6061L van, elégedett vagyok vele. Vannak ilyen jópofa előlap-szerűségek, amik ráépülnek a cd, dvd stb. drive-okra (és lenyílik a kisajtó, mikor kinyitom). Állat, de ugyanemiatt a mobilrack kicsit megbontja a design egységét. Hiába, akinek nem telik Chieftech-szerű házra, annak megteszi a Codegen :)). 300W Codegen táppal jött, eddig gond nélkül elvisz egy 2@2.4 Celeron (+5W), 256 ddr, gf3ti200, avermedia tuner, santacruz hangkártya, 1 integrált + 1 külső hálókártya, dvd+cd-rw, 60gb seagate konfigot.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest