Aktív témák
-
BiP
nagyúr
En ilyet vettem. Nincs egy honapja. Sajna csak a sima valtozatot, pedig L-est akartam,de nem volt. Mindegy. De az L-es az jo, es szukseg is van ra, kulonben az also 2 nagy helyre nem fognak beferni a drive-ok, ha 24 centis alaplapod van..
Maga a haz tok szuper. Csavarmentes, osszesen 1 db kezzel konnyen tekerheto csavar van rajta, azon kivul csak a meghajtokhoz kell csavar.
A kartyakat tolokaval lehet rogziteni, kenyelmesen szerelheto. Leveheto oldallapok, felso lap. A tetejen be van kotve egy 8centis venti, nagyon hasznos, par fokot jelent. Hatul a tap alatt van meg 1 hely ventinek. Az USB es hangkartya kivezetes is hasznos tud lenni, bar a line-out kivezetes megcsereli a sztereo 2 oldalat.
Ja, es meg szep is, dizajnos. Szoval csak ajanlani tudom. -
up
senior tag
Nekem 6061L van, elégedett vagyok vele. Vannak ilyen jópofa előlap-szerűségek, amik ráépülnek a cd, dvd stb. drive-okra (és lenyílik a kisajtó, mikor kinyitom). Állat, de ugyanemiatt a mobilrack kicsit megbontja a design egységét. Hiába, akinek nem telik Chieftech-szerű házra, annak megteszi a Codegen :)). 300W Codegen táppal jött, eddig gond nélkül elvisz egy 2@2.4 Celeron (+5W), 256 ddr, gf3ti200, avermedia tuner, santacruz hangkártya, 1 integrált + 1 külső hálókártya, dvd+cd-rw, 60gb seagate konfigot.
-
Tütüm
aktív tag
Üdv!
Ilyen ház megvételét tervezem,érdekelne van-e valakinek és hogy mi a tapasztalata.
Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest