- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forrmell.enn
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
djsunny
aktív tag
-
Mazka05
őstag
up!
-
LordX
veterán
A már ajánlott Coolin AP450-X12-t tudom ajánlani. Aránylag olcsó (20e Ft alatt), erős (400W, a nevével ellentétben..), halk (hőszabályzós ventije van, de lehet min/max fordulatra állítani), stabil (bár lehet, hogy nem terhelem eléggé :) ).
-
Mazka05
őstag
ezzekről a tápokról tud valaki okosat? Ha tudtok akkor irjatok már léci...
ATX12V 550W AEROCOOL AKTÍV PFC [L]http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2007936&szam=1&user=1[/L]
TÁPEGYSÉG ATX12V 550W YOUNGYEAR -
mute-42
csendes tag
Nekem 350-es Codegennel megy 3400+ és 9800xt.
Semmi baja, csak azért cserélek tápot mert félek ha eldurran viszi a gépet is...
15+fa körül van 420-as Chieftec... -
Esmein
nagyúr
Megoldás. Vegyél olcsó és jó tápot. Pl egy 360-as chiefteket. A régi ventijét ball váll fölött röptesd. A táp tetejét vágd ki és tegyél bele egy halk 12 cms ventit a 8-as helyére meg egy siletbladet. Máris van egy király és halk tápod. Én egy 9.2-es zalmannal csöndesítettem el a tápom. Ténylegesen 10 centiről volt hallható ahogy forog a motor.
-
Tibi98
tag
Coolink AP-450 x12 ha ilyet találsz sztem vedd meg. Én is ilyet akartam de valami 2x8cm-s ventis volt és hangos, igy vettem hát egy 420W-os Chieftech-et ez is 2x8cm-s de legalább Ball-osak a ventik (nem bántam meg, bár kicsit melegszik)
-
Esmein
nagyúr
Első dolgod legyen új tápot venni...
-
Mazka05
őstag
Nah szóval aláírásomba van a géppem rszletesebben van még benn 1DB winyo 1DB cdíró 1DB CD olvasó 2DB 8cm venti 1DB 12cm venti ÉS lenne benne (jövöhonapba) Egy Athlon64 3200+ és egy MSI K8T Neo-FIS2R meg 1G ram.. És egy jó hütő :)
Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest