- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ez jónak mondható. Ha maximum terhelést adsz neki, akkor sem romlik? Azt nehezem tudnám elképzelni.
Csak hogy ''megnyugtassalak'', legyen itt egy kis történet. Januárban két új vinyót is kinyírt egymás után haveromnak a jó kis codegen. Tök szimpla rendszer nf7+sempron 2600, 1 dvd író + 1 vinyó, R9550. 300-as codegen táp. Elküldte az egyiket egyik pillanatról a másikra, hozta hozzám tesztelni a vinyót, szar. Garba vissza, hozták a másikat helyette, ghostoltam neki, hazavitte, beszerelte. 4-5nap nem telt bele, hozza a vinyót, ugyanaz. Elhozattam a gépét, megnéztem, hát 5,5-5,6V-ot adott az 5V-os ágon. Tápot lecseréltük, azóta sem hallottam a gépe felől. Ezenkívül nemrég, főként karácsony tájékán a közvetlen környezetemben 5-6 táp halálozott el, szinte mind a codegen/mercury párosból.
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
-
Lortech
addikt
Örülj neki, de azokat nem fogja vigasztalni az, hogy neked elviszi a konfigodat, akiknek esetleg hazavágta a fél gépét.. Nem csoda, hogy sokan nem bíznak meg benne, attól függetlenül, hogy a mostani sorozat jobb-e vagy nem. Jó teljesítmény tőle ha elviszi a géped (bár én nem bíznám rá azt a jó kis konfigot), a fesz értékek milyenek?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest