Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Meglett Eva boss is, ha közelebb voltam hozzá akkor könnyebb volt eldodgeolni a buffolt homok-sarlós támadását. Amúgy én se jöttem rá mikor is kellene dodgeolnom azt. Volt ebben is vagy 30 try.
Videokat majd töltök fel meg nézem a tieidet utólag.
Benéztem a dupla bosshoz. Tüzes papi-fagyos mami duo. Hát....lesznek bajok. Elsőre szinte lehetetlennek tűnik soloban. Nyilván nincs így mert te megcsináltad már.

Az a bajom h lassan haladok mert ezek a bossok marasztalnak jó pár órára. 46 óránál járok most kb a végigjátszásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- OLED TV topic
- Windows 10
- Battlefield 6
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch 2 Mario Kart Edition (Bontatlan)
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest