- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chei
csendes tag
Bekapcsolom a gepet, leszamolja a memoriat, megkeresi a vinyot, aztan kiirja, hog CMOS Checksum Error - defaults loaded. Itt megall, sehogy nem lehet tovabbmenni, sem a DEL-re, sem az F1-re nem reagal.
Abit BM6 alaplap, 433-as Celeron @541, Voodoo3.
Tobb mint harom evig volt ez a gepem, most vettem egy ujat, ez egy-ket hetig nem volt bekapcsolva. Osszeraktam, alaplap, cpu, videokartya, tap, billentyuzet ugyanaz, mint eddig volt, egyedul a haz uj, mas hardver most nincs benne. Bekapcsolaskor 433 MHz-et irt, ram szamlalas, vinyo kereses, aztan egy mp szunet utan kiirja ezt a hibauzenetet, es nem megy tovabb sehogy. Eleg sokmindent kiprobaltam, de nem jutottam elobbre.
A billentyuzet mukodik, villannak a ledjei bekapcsolaskor.
Power off, ccmos jumper-t atallitottam par mp-re, utana vissza, bekapcs, ugyanez.
Elemet kiszedtem par percre, aztan vissza, ugyanez.
Kiszedett elemmel bekapcsoltam, akkor annyi volt a kulonbseg, hogy vinyodetektalas utan nem vart, hanem egybol jott a hibauzenet.
Kihuzott billentyuzet, vagy bekapcsolaskor billentyuzetre tenyereles sem hozza elo a szokasos hibauzenetet, ugyanazt irja mindig.
Neten kerestem, par helyen megtalaltam ugyanezt a problemat, de megoldast nem lattam ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Steam topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autóhifi
- ASUS ROG Ally
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged