Új hozzászólás Aktív témák
-
Chei
csendes tag
Bekapcsolom a gepet, leszamolja a memoriat, megkeresi a vinyot, aztan kiirja, hog CMOS Checksum Error - defaults loaded. Itt megall, sehogy nem lehet tovabbmenni, sem a DEL-re, sem az F1-re nem reagal.
Abit BM6 alaplap, 433-as Celeron @541, Voodoo3.
Tobb mint harom evig volt ez a gepem, most vettem egy ujat, ez egy-ket hetig nem volt bekapcsolva. Osszeraktam, alaplap, cpu, videokartya, tap, billentyuzet ugyanaz, mint eddig volt, egyedul a haz uj, mas hardver most nincs benne. Bekapcsolaskor 433 MHz-et irt, ram szamlalas, vinyo kereses, aztan egy mp szunet utan kiirja ezt a hibauzenetet, es nem megy tovabb sehogy. Eleg sokmindent kiprobaltam, de nem jutottam elobbre.
A billentyuzet mukodik, villannak a ledjei bekapcsolaskor.
Power off, ccmos jumper-t atallitottam par mp-re, utana vissza, bekapcs, ugyanez.
Elemet kiszedtem par percre, aztan vissza, ugyanez.
Kiszedett elemmel bekapcsoltam, akkor annyi volt a kulonbseg, hogy vinyodetektalas utan nem vart, hanem egybol jott a hibauzenet.
Kihuzott billentyuzet, vagy bekapcsolaskor billentyuzetre tenyereles sem hozza elo a szokasos hibauzenetet, ugyanazt irja mindig.
Neten kerestem, par helyen megtalaltam ugyanezt a problemat, de megoldast nem lattam ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged