Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riverflow
csendes tag
Lehet hogy más néven is fut ugyan ez a laptop (pl Albacomp), szóval itt van kép is.
Bővebben: link
Szerintetek lehet Clevo D400EV laptopba minipci wlan karit rakni. Kinyitottam azt a fedelet, amire fél éve azt hittem, hogy a miniPCI csati helye és csak egy vörösréz lap van benne, de meg sem moccan. Gondolom ez a szomszédos fedél alatti vinyó miatt van.
Kinyitottam még egy másik fedelet is(ez egy kicsivel kisebb, mint egy RAM), de eben csak egy vékony kábel és az alaplap eleme volt.
Annak idején (2004 nov) nem kértem a WLAN-t, de mostmár igazán kíváncsi lennék hova teszik. Az a baj, hogy ahol a gépet vettem (notebook.hu) 18kFT egy WLAN/Bluetooth cuccos (pedig mondjuk nekem BT. nem is kéne. És amennyire éna srácokat ismerem még 1-2-3 ropit elkérnek a ''szerelésért'' is.
Lehet, hogy a fél éves gépemben nincs miniPCI foglalat?
Valami ötlet a témában?
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL Charge 5
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi