Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riverflow
csendes tag
Lehet hogy más néven is fut ugyan ez a laptop (pl Albacomp), szóval itt van kép is.
Bővebben: link
Szerintetek lehet Clevo D400EV laptopba minipci wlan karit rakni. Kinyitottam azt a fedelet, amire fél éve azt hittem, hogy a miniPCI csati helye és csak egy vörösréz lap van benne, de meg sem moccan. Gondolom ez a szomszédos fedél alatti vinyó miatt van.
Kinyitottam még egy másik fedelet is(ez egy kicsivel kisebb, mint egy RAM), de eben csak egy vékony kábel és az alaplap eleme volt.
Annak idején (2004 nov) nem kértem a WLAN-t, de mostmár igazán kíváncsi lennék hova teszik. Az a baj, hogy ahol a gépet vettem (notebook.hu) 18kFT egy WLAN/Bluetooth cuccos (pedig mondjuk nekem BT. nem is kéne. És amennyire éna srácokat ismerem még 1-2-3 ropit elkérnek a ''szerelésért'' is.
Lehet, hogy a fél éves gépemben nincs miniPCI foglalat?
Valami ötlet a témában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Professzionális gamer pc...!
- Szerver memóriák - többféle méret - Egyben eladó
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- 5db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest