Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
értettük mit akartál mondani, csak nem volt értelme annak, amit írtál...

amúgy bizonyos szempontból egyetértek veled, más szempontból viszont ellent kell hogy mondjak.
egy sony vagy ibm, esetleg dell notebook valóban elképesztő drága, különösen azonos felszereltséggel. ellenben az asus-t nem találom kimondottan drágának, a tőlünk nyugatabbra kimondottan népszerű acer notik pedig egyenesen olcsóbbak (az más kérdés, hogy szerintem kimondottan csúnyák...). jó tudom, kinek a pap, kinek jenna jameson, nekem speciel nem hiszem, hogy szükségem lenne egy x700-asra, ergo nem szívesen fizetek érte többet. a másik gondom a clevo-val az operációs rendszer és a wlan hiánya, amit már kitárgyaltunk korábban, viszont ezekkel az m400a már 407k, 375-ért pedig akár toshibát is kapok (satellite m30x-xxx), a különbség pedig csupán a vga. fusi-ról nem is beszélve, bár az ezzel partiban lévő m1425-ös amilot még nem láttam a notebook.hu-n, máshol márc végére ígérik, és br 345k körül van, ami kimondottan olcsó. szintén csak a vga a különbség. ez rögtön 4 nem gyenge márka, ami számomra kedvezőbb ajánlat, mint a clevo m400a. bizonyos szempontbl ez talán túl jó nekem, én mindenesetre 350-nél húztam meg a virtuális határt, ebbe szeretnék beleférni. valamennyire rugalmas vagyok, de 400-ról már szó sem lehet...
ezzel együtt biztos jó noti ennyi pénzért, de azért nem egyedülálló.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs