Legfrissebb anyagok
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
törölt tag
Most cseréltél videokártyát nemrégen? Voodoo-d van most, illetve a régi volt Voodoo? Ha igen, a következőt próbáld ki.
Keress rá a rendszerpartíciódon minden olyan file-ra, ami úgy kezdődik, hogy mnstr*.*. Nevezd át mindet mnstr*-old.*-ra. Ha minden igaz, a WindowsSystem könyvtárban kellene ilyen file-okat találnod.
Azt is olvastam, hogy talán a Netsonic nevű progi tud még ilyen hibákat okozni, és ha azt uninstallálod, akkor megoldódik a probléma.
Ahogy gondolod... Előtte szerintem csinálj egy rendszermentést, nehogy aztán én legyek az oka, ha baj lesz... Mert ezt még nem próbáltam, csak olvastam, hogy ez állítólag orvosolja a problémát, ha valaha volt Voodoo kártya a gépben.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest