- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
concrete4 #3215 üzenetére
Lehet vitatkozni, én th 10 vagyok, és úgy vettem észre, hogy az elixir az kis szinten nem éri meg, th 10-en talán, a dark kis szinten csak akkor, ha nem hoggal vagy gowipeval megy az ember. A lootokról annyit hogy egy th 8 280-360 ezerig ad, th 9 400-500 ezerig ad, th 10 pedig 500-660 ezerig. Nem találtam erre táblázatot a coc wikin, extrém alacsony fejlettségnél még kisebb a loot.
-
lezuvius
őstag
válasz
concrete4 #2519 üzenetére
Egy elsietett faluval nem is csodálkozom,hogy nem haladsz a fejlesztésekkel.
Th10-ig lehet akármilyen jó falud úgyis kifosztják majd,mert addig lesz mindig egy falu aminek erősebb trotroopjai, mint neked,De! Ha szépen lassan haladsz a Th-kal az aktuális szinten és minden elérhető fejlesztést megcsinalsz és csak azután fejlesztesz TH-t akkor: neked az elérhető legjobb falud lesz az elérhető legjobb katonákkal, így már csak az eggyel fejlettebb Th tud kirabolni és azalatt lévők csak nagyon ritkán és csak nagyon drága seregekkel.+ az erős troopjaid miatt Te az alattad levő Th-t könnyen tudod rabolni.Ezzel a maxolos módszerrel tudod kijátszani a játékot a legegyszerűbb módon.+(ligakban való részvétel meg minnél nagyobba vagy,annál kifizetődőbb)Az,hogy ítt hirdeted az "igéd" az rendben van,de az,hogy úgy allitod be,mint "A Megoldást" és ezzel a fórumot olvasó ujoncokat megtéveszted az (számomra) baj.(OFF)
-
-
dragonfx
veterán
válasz
concrete4 #2517 üzenetére
de akkor napi hányat csatázol?
ezek szerintme klánba és klánwarba sem vagy benne?
mi a cél a játékodban? full th10 és utána egy klán?
jo nekem sok időm van melomba unalombol is tolom néha.
hát ha jol lootolsz és jol fejleszted a védelmet nem tudnak lerabolni.van sok taktika erre.
th ki, egyik anyagot lennullázni estére....stb....
napközbe meg akkor nyomjad ha tudod van időd ha elfoglalt vagy mnelo akármi miatt hagyod a pajzsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Witcher topik
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drum 'n' bass
- További aktív témák...
- Update 06.12. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest