Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
hrvp
aktív tag
Csak szerintem néz ki baromi ormótlanul a piros mínusz jel az egységesen Army Camp-ben?
Szerintem erre Clan Castle-nél van egyedül szükség, ha pl. kaptam gyenge egységeket, amiktől szabadulnék, de nem akarom az összeset kukázni azzal, hogy lerakom egy goblin falura, sima egységektől így szabadultam meg ha már eldonatelni sem tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest