Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
1300 - 1201
5393 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-02-17 19:36 Téma összefoglaló
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siguthra
csendes tag
és ezt elhiszed?
1-200000forintból szertintem fullra lehet tolni egy falut, abba meg nem nagyon lehet tönkremenni 
200.000 forintból kicsit se lehet kifullozni egy falut,max egy th7-8 szinten lévőt. Szerintem ha egy th10 falut akarsz fullozni akkor milliós összegről bészélük
-
capulet75
addikt
-
kátú
őstag
és ezt elhiszed?
1-200000forintból szertintem fullra lehet tolni egy falut, abba meg nem nagyon lehet tönkremenni 
ez a vásár lás tönkre teszi a játék élményt
-
nelsonmanian
senior tag
Volt iTunes Gift kártyám, amit pont nem tudtam semmire felhasználni hát, most hasznát vettem, igen, mindig a duplája a következő építő, meg lehet szerezni a 4.et is, viszont szerintem az építő azért fontos a játékban, mert későbbiekben eléggé le fog lassulni aztán főleg aki még az elején is elherdálta a gemeket...
Igazából csak az építőkre költöttem a gemet, meg mér maradt egy kevés, annak majd hasznát veszem később.. mert annak nincs értelme hogy pl. falat vagy minden hülyeségre már az elején elverje valaki... van ismerősöm a játékban magyar aki 125 szint felett van pl. ő már kb. 150k értékben vett gemet a 1,5 év alatt amióta játszik bár igaz hogy külföldön él s ott is dolgozik így nem magyar bérezéshez kell viszonyítani azokat akik vesznek esetleg gem-et, bár nem hiszem hogy én fogok

Viszont, ő mesélte hogy aki benne van a Magyar top 5 be olyan is van, aki hitelt vett fel hogy gem-et vehessen és minél hamarabb fejlődjön és top legyen aztán tönkrement és már nem is játszik....
és ezt elhiszed?
-
AppleFnatic
csendes tag
Volt iTunes Gift kártyám, amit pont nem tudtam semmire felhasználni hát, most hasznát vettem, igen, mindig a duplája a következő építő, meg lehet szerezni a 4.et is, viszont szerintem az építő azért fontos a játékban, mert későbbiekben eléggé le fog lassulni aztán főleg aki még az elején is elherdálta a gemeket...
Igazából csak az építőkre költöttem a gemet, meg mér maradt egy kevés, annak majd hasznát veszem később.. mert annak nincs értelme hogy pl. falat vagy minden hülyeségre már az elején elverje valaki... van ismerősöm a játékban magyar aki 125 szint felett van pl. ő már kb. 150k értékben vett gemet a 1,5 év alatt amióta játszik bár igaz hogy külföldön él s ott is dolgozik így nem magyar bérezéshez kell viszonyítani azokat akik vesznek esetleg gem-et, bár nem hiszem hogy én fogok

Viszont, ő mesélte hogy aki benne van a Magyar top 5 be olyan is van, aki hitelt vett fel hogy gem-et vehessen és minél hamarabb fejlődjön és top legyen aztán tönkrement és már nem is játszik....
-
sztanozs
veterán
gem vásárlás nélkül is simán megvan a 4építő meg még 700gem, 70es szinten, nem kell elherdálni és csinálni kell a challangeket, meg mindig mindent kikapálni a mit bedob a játék és gyűlik az pénz nélkül is
Nekem is acsikból és takarításból van meg a 4 építőm, nem költöttem a játékra.
Mostanában elszórtam már 3-400 gemet (miután meglett az építő), nem gyűjtök az 5.-re, túl sok idő volna. Havi 300 gem körül jön össze - kellene ~7 hónap a következő építőhöz. -
nelsonmanian
senior tag
gem vásárlás nélkül is simán megvan a 4építő meg még 700gem, 70es szinten, nem kell elherdálni és csinálni kell a challangeket, meg mindig mindent kikapálni a mit bedob a játék és gyűlik az pénz nélkül is
-
hrvp
aktív tag
-
Tomics
addikt
-
Jeffi
aktív tag
Sziasztok,
Nem rég kezdtem el a játékot, szívesen csatlakoznék valamelyik társasághoz aki fogadna mivel ahogy írtam nem rég kezdtem így még csak 27-es szintű vagyok, 1.000 - 1.050 kupával, viszont 5 építőm van amivel szerintem " gyorsabban " tudnék fejlődni / felzárkózni 25 éves vagyok, munkámból kifolyólag ha elkezdődik az iskola is tudok aktív lenni egész nap.
Ha valahova mehetnék az jelezzem privát üzenetben

Vettél GEM-et..? xdd
-
sztanozs
veterán
Sziasztok,
Nem rég kezdtem el a játékot, szívesen csatlakoznék valamelyik társasághoz aki fogadna mivel ahogy írtam nem rég kezdtem így még csak 27-es szintű vagyok, 1.000 - 1.050 kupával, viszont 5 építőm van amivel szerintem " gyorsabban " tudnék fejlődni / felzárkózni 25 éves vagyok, munkámból kifolyólag ha elkezdődik az iskola is tudok aktív lenni egész nap.

5 építő (1200 kristályos fizetős)?
-
AppleFnatic
csendes tag
Sziasztok,

-
sztanozs
veterán
-
bepken
veterán
Engem a barbár király baromságai szoktak az őrületbe kergetni. Volt már olyan h beküldtem h üsse szét az elixir tárolót, de előtte volt még egy archer tower, miután leütötte az archer towert nem a tárolót üti ami közvetlenül mellette van hanem a falat kezdi el bontani. Párszor miatta buktam egy csomó lootot
a barbár király sosem fogja neked a tárolót ütni, ha maradt még torony....az óriás is hasonlóképp működik.
-
Siguthra
csendes tag
Engem a barbár király baromságai szoktak az őrületbe kergetni. Volt már olyan h beküldtem h üsse szét az elixir tárolót, de előtte volt még egy archer tower, miután leütötte az archer towert nem a tárolót üti ami közvetlenül mellette van hanem a falat kezdi el bontani. Párszor miatta buktam egy csomó lootot
-
lezuvius
őstag
Egyszerre igen csak 5 egység. Viszont 20 perc elteltével újra lehet kérni és akkor megint küldhet ugyanaz az ember.
Gondolj bele egy 3 tagu klánnál soha nem lehetne maxra tölteni, ha csak 5 egységet küldhetnél egy embernek amíg az fel nem használja.Mi sokáig voltunk kevesen... kicsit lassú a feltöltés a 20 percek miatt de megoldható
Többet foglaloval úgy is megoldhato lenne
De ezt jó tudni
-
stivi1g
tag
Egyszerre igen csak 5 egység. Viszont 20 perc elteltével újra lehet kérni és akkor megint küldhet ugyanaz az ember.
Gondolj bele egy 3 tagu klánnál soha nem lehetne maxra tölteni, ha csak 5 egységet küldhetnél egy embernek amíg az fel nem használja.Mi sokáig voltunk kevesen... kicsit lassú a feltöltés a 20 percek miatt de megoldható
-
kátú
őstag
-
lezuvius
őstag
Ha 20 perc után újrakérik a helpet akkor simán küldhetsz megint ugyan annak az embernek.
A faltörő AI meg nem igazán lett kijavítva simán ütik, lövik a falakat ha volt ott valami cél, de időközben le lett szedve. Sőt az üssünk egy falat sem mindig működik.

Engem a wallbreaker idiotizmusa szokott a legjobban felhúzni......Hova tűnt az,hogy egy ember csak 5 egység donate?
-
stivi1g
tag
Ha 20 perc után újrakérik a helpet akkor simán küldhetsz megint ugyan annak az embernek.
A faltörő AI meg nem igazán lett kijavítva simán ütik, lövik a falakat ha volt ott valami cél, de időközben le lett szedve. Sőt az üssünk egy falat sem mindig működik.

Engem a wallbreaker idiotizmusa szokott a legjobban felhúzni...... -
Dragster72
csendes tag
-
kátú
őstag
-
lezuvius
őstag
-
hrvp
aktív tag
Az mióta működik, hogy ha valakinek donatelek 5 katonát és a fél óra elteltével ismét kiteszi a kérést, akkor megint tudok adni 5-t?
-
Jeffi
aktív tag
Nálunk sajnos mostanába mindíg jóval erősebb klánt ad..

-
stivi1g
tag
Helló!
Nálunk az van még hogy a war mappot a úgymond az erősek töltik fel, mivel a klán érdeke a megfelelő védelem. Támadásnál is a magas lvl egységeket preferáljuk. Ez igy kicsit előnytelen az "erősebbeknek de a Clan érdeke ezt kívánja.
Nekem hozzávetőlegesen kb 1 és 1,3 mill elixírembe kerül egy war és hozok jó esetben 600 ezret..
))Első támadás mindig a saját erejéhez mérten, amit beajánl a játék vagy inkább alá ha lehet. Lehetőleg 3 csillag
de ha sok az inaktív akkor sajna hiába minden

-
Botesa
csendes tag
igen ezek meg vannak.. már csináltunk facebookon csoportot is hogy oda kiírhassuk a foglalásokat, war cc töltést is megszerveztük és még egyéb dolog.. cask gondoltam hátha van valami amit kihagytunk

-
csiif
csendes tag
Helló!
Infó.
Mivel nem találtam neki még topicot a keresővel, gondoltam nyitok egyet.
Tolja valaki a gamet?
Addiktív. Sajna csak iosra.
Age of szerű cucc!
Tipp, az elején ne lődd el a gemeket!
Kéne egy jó klán is, mert amikben voltam, ott nem tudják, mi a csapat game

Hajrá.
Ajánlott.
(az akksit zabálja
)üdw,iwu
Hello mindenki! Megalakult a Hun Elite nevű klán! Célunk egy olyan csapat megteremtése, ahol az emberek teljesítménye van előtérben, nem pedig, hogy ki kinek a haverja! Szeretnénk egy War orientált pro Magyar klánt felépíteni, ahol nem kell veszítened a warokat a sok inaktív player miatt! Ha úgy érzed itt a helyed, és eleget tudsz tenni az elvárásoknak, szeretettel várunk! (Minimum elvárás: 90 szint!)
-
iwu
addikt
Mi eldöntjük, hogy érdemes-e rápróbálni az ellenre. (Sajna soxor kapunk jóval fejlettebbeket
).
Amennyiben igen a döntés, akkor kötelező attackolni...Megbeszéljük mindig, ki-kit, és hogy kéne.
Amíg nem tutti a win, addig tilos a loot. -
Botesa
csendes tag
Sziasztok, most találtam rá erre a topikra és szeretnék néhány ötletet kérni clan warhoz. hogy milyen szabályokat hozzunk mert most sok az új és eléggé legyengültünk e-miatt..

-
iwu
addikt
igazából ez jó kérdés...
nem csak itt jellemző a writeonly mód végül is
-
kátú
őstag
-
Siguthra
csendes tag
A falukat hasonlítottam össze! nem magamat fényeztem. csak tényeket közöltem.... Nem te vagy az egyetlen aki feleslegesen húzza fel a TH-t
A "sötét állat" kifejezésed meg így ismeretlenül egy kicsit érős.. semmit sem tudsz az itt író emberekről hogy a személyiségüket bíráld, a játékstílust, a faluját lehet de magát az embert ne...
Engem az ilyen "fényezésért" tett ki a klánból,ne próbáld meg neki elmagyarázni mer nem fogja fel

-
kátú
őstag
Sziasztok!
Kb két hete kezdtem el játszani, 25-ös vagyok, TH4-en még a bányáknál van hátra az 1 napos fejlesztés, és indítom a TH5-öt. Most épp egy random klánban vagyok, ahol a warokban csak kb minden harmadik ember támad, így elég véletlenszerű, hogy győzünk-e vagy nem. Ezen kívül jobb lenne egy magyar klánban tevékenykedni. Tudtok ajánlani valamit?
Köszi
Igazolom Lezuviust én is klántag vagyok gyere nyugodtan
-
stivi1g
tag
-
bepken
veterán
-
jack474
tag
-
iwu
addikt
-
stivi1g
tag
Ától hogy az ijjasz torony stb gyenge ott az inferno xbow stb plusz a fal jo hogy ha 60% le szed. De megint beleirtál a szövegetbe hogy magafat fényezd. Többet én ide nem irok sok a sötét állat. ( tisztelet a kivételnek)
A falukat hasonlítottam össze! nem magamat fényeztem. csak tényeket közöltem.... Nem te vagy az egyetlen aki feleslegesen húzza fel a TH-t
A "sötét állat" kifejezésed meg így ismeretlenül egy kicsit érős.. semmit sem tudsz az itt író emberekről hogy a személyiségüket bíráld, a játékstílust, a faluját lehet de magát az embert ne...
-
kovimester
aktív tag
Látom megint nem értelmezed amit írtam.....
a 180 goblinos és a kis lootos között van egy elég nagy bekezdés, gondoltam egyértelmű hogy külön történet...
A TH10 el támadsz TH8 at az kb ugyan az mint ha én a TH8al támadok TH6-ot és simán hozok töllük 100ezreket.
az, hogy felmentél feleslegesen th10 re meg a te bajod. Megnéztem a falud a Th-don kívűl minden védelmi egységed ami nekem is lehet jóval gyengébb!! ezzel azt érted el sajan hogy magasabbra kell menned a jó lootért.(lent is találnál csak nehézkesebben) Viszont ha magasabban vagy akkor keményebbeket kapsz.
Ától hogy az ijjasz torony stb gyenge ott az inferno xbow stb plusz a fal jo hogy ha 60% le szed. De megint beleirtál a szövegetbe hogy magafat fényezd. Többet én ide nem irok sok a sötét állat. ( tisztelet a kivételnek)
-
lezuvius
őstag
-
iwu
addikt
-
stivi1g
tag
Szia
írod hogy kis loot is loot. De ha 180 goblinal mész akkor az minusz vagy nem?
De a loot TH színtől is nagyon függ en szerintem. Egy th 10 1000 körül semmit nem talál ellenben egy th 7 v. 8 szemben.
Látom megint nem értelmezed amit írtam.....
a 180 goblinos és a kis lootos között van egy elég nagy bekezdés, gondoltam egyértelmű hogy külön történet...
A TH10 el támadsz TH8 at az kb ugyan az mint ha én a TH8al támadok TH6-ot és simán hozok töllük 100ezreket.
az, hogy felmentél feleslegesen th10 re meg a te bajod. Megnéztem a falud a Th-don kívűl minden védelmi egységed ami nekem is lehet jóval gyengébb!! ezzel azt érted el sajan hogy magasabbra kell menned a jó lootért.(lent is találnál csak nehézkesebben) Viszont ha magasabban vagy akkor keményebbeket kapsz.
-
lezuvius
őstag
Sziasztok!
Kb két hete kezdtem el játszani, 25-ös vagyok, TH4-en még a bányáknál van hátra az 1 napos fejlesztés, és indítom a TH5-öt. Most épp egy random klánban vagyok, ahol a warokban csak kb minden harmadik ember támad, így elég véletlenszerű, hogy győzünk-e vagy nem. Ezen kívül jobb lenne egy magyar klánban tevékenykedni. Tudtok ajánlani valamit?
Köszi
Szia
Gyere hozzánk HUN Kingdom kis klán csak magyarokbol, vannak innen is emberekek s jó a hangulat s van donate is nem kevés. -
iwu
addikt
Sziasztok!
Köszi
azt, hogy olvass vissza pár oldalt, mielőtt megint jőn az invite flame

-
jack474
tag
Sziasztok!
Köszi
-
kátú
őstag
Szia
De a loot TH színtől is nagyon függ en szerintem. Egy th 10 1000 körül semmit nem talál ellenben egy th 7 v. 8 szemben.
olvasd el figyelmesebben a kommentjét a kis loot hoz elég kevesebb gobin is
-
kovimester
aktív tag
Én is így tapasztaltam, bár én nem játszom anyaira régen. De megéri "liftezni" .Én például 1200-1000 kupa között liftezek. mindig megtalálom a megfelelő lootot.
Plusz még egy két dolog ami növelheti a loot megragadását.
Ha full sereggel megy támadni valaki akkor hatalmas elixír mennyiségre kell vadásznia hogy ne legyen buko.
engem támadtak már be 10 sárkánnyal lootra.....tuti megérte. Vitt 100 ezret...egy közel 400ezerbe kerülő sereggel.Ha 10 waller 180 goblinnal megyek akkor össz 38000 elixír a seregre fordított költségem. tehát már simán támadhatok olyat akinek ennél kicsivel is több elixírje van akkor én már pluszba vagyok. Számolni kell a speleket is. Nálam az most 3x22000=66000 így tehát ha minden el akarok használni akkor legalább 114eer feletti elixíres tagot kell támadnom hogy a sereg ára vissza jöjjön.
Sokan átsiklanak a könnyű kevés looton, a nagy reményében. rengeteg olyan "kis" loottal rendelkező falu van amit 10-20 goblinnal le lehet aratani. Na és akkor a kicsi máris nagy lesz. rengeteg 30-40 ezres falut ütöttem már így időbe nem áldozok rá többet mint amikor a 200 feletti lootra nextelgetek.
Szia
-
stivi1g
tag
Én is így tapasztaltam, bár én nem játszom anyaira régen. De megéri "liftezni" .Én például 1200-1000 kupa között liftezek. mindig megtalálom a megfelelő lootot.
Plusz még egy két dolog ami növelheti a loot megragadását.
Ha full sereggel megy támadni valaki akkor hatalmas elixír mennyiségre kell vadásznia hogy ne legyen buko.
engem támadtak már be 10 sárkánnyal lootra.....tuti megérte. Vitt 100 ezret...egy közel 400ezerbe kerülő sereggel.Ha 10 waller 180 goblinnal megyek akkor össz 38000 elixír a seregre fordított költségem. tehát már simán támadhatok olyat akinek ennél kicsivel is több elixírje van akkor én már pluszba vagyok. Számolni kell a speleket is. Nálam az most 3x22000=66000 így tehát ha minden el akarok használni akkor legalább 114eer feletti elixíres tagot kell támadnom hogy a sereg ára vissza jöjjön.
Sokan átsiklanak a könnyű kevés looton, a nagy reményében. rengeteg olyan "kis" loottal rendelkező falu van amit 10-20 goblinnal le lehet aratani. Na és akkor a kicsi máris nagy lesz. rengeteg 30-40 ezres falut ütöttem már így időbe nem áldozok rá többet mint amikor a 200 feletti lootra nextelgetek.
-
bepken
veterán
amióta játszok, azóta ilyen a rendszer....én kétlem, hogy épp most unná meg mindenki ezt a játékot

ha nem jó a loot, mocorogni kell egy picit a kupákkal (vagy nekimenni az erőseknek is)ui.: kérlek, legközelebb szerkeszd a hozzászólásodat, mert így elcsúszik a topic
-
capulet75
addikt
Az a probléma hogy a csapatok elviszik a lootot. Arany lesz lassan sok, elég mindenre, de barbivér is kell,sokkal több.
-
krik1996
csendes tag
Szerintem az is lehet hogy a szünet miatt a sok iskolás egész nap ezt tolja.
-
krik1996
csendes tag
-
krik1996
csendes tag
Igazad lehet nekem volt most 2 millio elixir és 30 ezer arany és a támadásnál az arany mind gyenge volt viszont az elixir volt egy pár 200 ezres
-
krik1996
csendes tag
Igen csak a szerkesztök kitalálhatnának valamit mert igy senki nem fog játszani mert az nem túl izgalmas hogy csak nyomkodod el a sz@r lootokat.
-
capulet75
addikt
A boost előtt is voltak jó lootok, most meg ezerből egy.
-
kátú
őstag
igen ezt észrevettem énis mikor vol 1 millióm jöttek a 200/200 as meg jobb loot ok most hogy elköltöttem csal 30/30 ak jönnek
-
lezuvius
őstag
Elmúlt a boost hét,aki gyors volt az rabolt s most ismét pangás van.Mintha nem lenne annyi aktív játékos.
Az tűnt fel,hogyha több pénzzel megyek lootolni akkor nagyobb lootokat szerezhetek -
Siguthra
csendes tag
-
krik1996
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek az miért lehet hogy TH9, 2100 trophies mellett a támadásnál a loot ilyen 30-40 ezer? -
bepken
veterán
-
Sanyi.mTs
addikt
egyszerre nem lehet, mert akkor mind2 eszközön kilép, majd megpróbál újra belépni és újra kilép
-
Lacci77
tag
De. Ha ugyanaz az a fiók van a telefonon és a tableten, akkor lehet.
Én felváltva játszom tabon és telefonon. Nem próbáltam még, de gondolom egyszerre nem lehet belépni mindkettővel.

-
mhmpista
aktív tag
Sziasztok! Először is köszi, az eddig sok hasznos tanácsot. Rohamléptekben fejlődünk. NIncs határ
, nektek köszönhetően.
Engedjetek meg egy újabb kérdést! Egy tableten játszunk, hogyan lehet megosztani az accountot, hogy mondjuk egy androidos telefonon is tudjam játszani tovább a játékot, ugyanazzal az account névvel.
Előre is köszi a segítséget!
Szép napot!Hat ha ugyan azt a google accountot hasznalod akkor mennie kell akar 2 androidon is.
Nem?
-
Jeffi
aktív tag
-
dinophyta
csendes tag
Sziasztok! Először is köszi, az eddig sok hasznos tanácsot. Rohamléptekben fejlődünk. NIncs határ
, nektek köszönhetően.
Engedjetek meg egy újabb kérdést! Egy tableten játszunk, hogyan lehet megosztani az accountot, hogy mondjuk egy androidos telefonon is tudjam játszani tovább a játékot, ugyanazzal az account névvel.
Előre is köszi a segítséget!
Szép napot! -
bepken
veterán
-
Jeffi
aktív tag
Sziasztok!
Nem lehet valahogy nevet váltani? Hivatalosan nem, ezzel tisztába vagyok. Esetleg valami "trükkel"? Hogy a falum azért megmaradjon..xd -
stivi1g
tag
Üdv mindenki.
Klánt keresek. Lvl 8as th-m van, 74es lassan 75ös vagyok, 1283 trófeám van. Ha valaki úgy érzi szívesen látna a klánjában az írjon!
Köszi előre is!
Szia!
Minket is megnézhetsz ha gondolod. Magyar Topüdv stivi
-
Laci.M
senior tag
Üdv mindenki.
Klánt keresek. Lvl 8as th-m van, 74es lassan 75ös vagyok, 1283 trófeám van. Ha valaki úgy érzi szívesen látna a klánjában az írjon!
Köszi előre is!
Szia!
HUNgary. Erős csapat, minimum 60as szint, nincsenek gyerekek. Innen a fórumról itt van MadMike is. Szerintem megér egy próbát, én vagyok az egyik co-leader. (Laccci) Van facebook és viber csoportunk is a könnyebb kommunikáció érdekében.
Üdv: Laci
-
Goodwillie
csendes tag
Üdv mindenki.
Köszi előre is!
-
stivi1g
tag
Capulet nézzetek be hozzánk, egyenlőre úgy van war hogy minden war után 1 nap pihi. de ezt módosíthatjuk ha van elég aktív tag!
Magyar top
Ja az életkorok 41 és 25 között kivéve az egyik tagunk lánya. de Ő irányítva van

-
kátú
őstag
-
capulet75
addikt
Mi szeretünk folyamat harcolni. Egy nap amúgy is preparation, akkor el lehet minden mást intézni.
-
Siguthra
csendes tag
Amúgy miért jó hogyha folyamatosan waroztok? Szerintem heti 1-2 bőven elég
-
capulet75
addikt
Szia Capulet,
ha van kedvetek kipróbálhatjátok magatokat nálunk, a Magyar közösség - nevű klánban. Heti kettő war, fixen kedd és péntek 19 órai indítással. Vegyes - korosztály és szint szerint is. Most épp 33-an vagyunk és 15797 kupánk van. 1800-on áll a kupaszint felvételhez, de ha itt írsz vagy egyikőtök belép és ott szól akkor lejjebb tudjuk vinni a belépés idejére. Sz.István (nick nevem)
Folyamatos wart szeretnénk. Üdv
-
Dragster72
csendes tag
Szia Capulet,
ha van kedvetek kipróbálhatjátok magatokat nálunk, a Magyar közösség - nevű klánban. Heti kettő war, fixen kedd és péntek 19 órai indítással. Vegyes - korosztály és szint szerint is. Most épp 33-an vagyunk és 15797 kupánk van. 1800-on áll a kupaszint felvételhez, de ha itt írsz vagy egyikőtök belép és ott szól akkor lejjebb tudjuk vinni a belépés idejére. Sz.István (nick nevem)
-
capulet75
addikt
-
capulet75
addikt
Klánt keres négy sivatagban kódorgó, idiótáktól és hisztigépektől megfáradt harcos. Szint 50,49,41 és 12. Olyan klánt keresünk amely felnőttekből áll, nincs hiszti meg rinya és folyamatos a war.
-
Phoneix42
csendes tag
Rendben. A klánházat még nem fejlesztettem fel, a maximális elérhető arany számom még csak 26 000. Ha felfejlesztettem a klánházat majd szólok.
-
lezuvius
őstag
A Donate nem egy katona,a donate szám a beadott katonák számát jelenti a klán házba
Gyere hozzánk sok a donate,jó hangulat van.
HUN Kingdom a klán neve. -
Phoneix42
csendes tag
Helló
Tegnap kezdtem játszani, lvl8-as vagyok TH3-as és a barakkom négyes szintu.
2 kérdésem van:
1. A fórumban olvastam a donate kifejezést. Ez valami katona?
2. Mien klánba vesznek fel kicsiket is? Szívesen beszálnék majd ha meg lesz a klánházam. -
kendrazoltan
csendes tag
Sziasztok!
Látom, szépen gyarapszik a játékosok száma...
Mi páran most alapítottunk új klánt, mert az előzőben kezdtek az előzetesen beharangozottól kicsit más tendenciák kialakulni.
Ha van kedvetek csatlakozni hozzánk, keressétek a Magyar Királyok nevű klánt, nagy szeretettel, sok donate-tel és segítséggel várunk mindenkit.
A kritériumunk annyi, hogy legyél aktív és jelenleg 1000 a kupa limit. Jelenleg 6-an vagyunk, elég vegyes a társaság (lvl: 100, 66, 63, 48, 36 és 33), tehát nem probléma, ha valakli nem lvl100000000000000....
Ahogy összejön egy normálisabb taglétszám, már mennek is a cw-k, így ha valakinek ez a fontos. az sem marad "éhesen"...

Gyertek, hozzunk össze egy jó kis csapatot, ami hosszabb távon is egyben marad!
-
nordino
tag
Köszi srácok.Nálunk szerencsére nincsenek oltogatások,de mivel nemzetközi klán vagyunk akad pár vicces helyzet más nációkkal amit rugalmasabban kell kezelni.

-
capulet75
addikt
Szia
úgy írod le ezt mint ha te találtad volna ki

na nem veszekedésböl írtam.
Amúgy hogy haladtok? A H. F.-ben.
Üdvözlet kovimEgy szóval sem mondtam hogy én találtam ki, csak leírtam hogy nálunk miként működik. Köszönöm kérdésed, remekül haladunk, nagyon jó kis csapat jött össze.
-
kovimester
aktív tag
-
stivi1g
tag
Nem mondtam hogy nincsenek normális klánok, bár többnyire sajna arról szól hogy fitogtassák a tinik a hatalmukat
)) Egy kicsit rosszabb arány, egy rossz szó, építő kritika a falujára és repülsz
-
capulet75
addikt
Nálunk pl nincs arány szabály csak az a lényeg hogy azt adj amit kérnek.
Mert ugye sokan nem szeretik ha low level egységet kapnak(szinte senki) akkor szegény újonc hogy teljesítse az elvárásokat ha nem adhat senkinek??,
) Nálunk ők csak kapnak
)Voltam én is olyan klánba ahol folyamatosan jött a duma hogy ilyen level 1-2 es szarokat ne küldjek.... utána meg kirúgtak hogy szar az arányom
sok IQ betyár leeder...lvl30-ig nincs elvárt donate. Pont. Nálunk warnál lehet célzottan kérni, de portyára kapsz amit adnak.
-
stivi1g
tag
Nálunk pl nincs arány szabály csak az a lényeg hogy azt adj amit kérnek.
Mert ugye sokan nem szeretik ha low level egységet kapnak(szinte senki) akkor szegény újonc hogy teljesítse az elvárásokat ha nem adhat senkinek??,
) Nálunk ők csak kapnak
)Voltam én is olyan klánba ahol folyamatosan jött a duma hogy ilyen level 1-2 es szarokat ne küldjek.... utána meg kirúgtak hogy szar az arányom
sok IQ betyár leeder... -
lezuvius
őstag
Ez mindenhol más.Egy valami szokott közös lenni,hogy azt adj amit kérnek s figyelj a donatera.
-
nordino
tag
Köszi szépen!
Még annyi jutott eszembe,hogy nálunk az előléptetések 150 felett elder, 250 felett co,de bejáratott jól működő klánoknál általában mihez vannak kötve a lefokozási szabályok ha egyáltalán szokás ezt alkalmazni?
-
bepken
veterán
két hetente, vasárnapról hétfőre virradó éjszaka valamikor (pontos időpontot nem tudok)
-
nordino
tag
Hali!
Meg tudnátok mondani hogy a troops donated - received statisztikákat milyen időközönként nullázzák vagy mi a metódusa ha nem időhöz van kötve?
Megörököltem egy klánt és jó lenne tudni,de nem találtam infót róla. -
lezuvius
őstag
ahogy nézem, maga a "link code" csak egy bizonyos időintervallumon belül érvényes, ráadásul random generált (tehát minden alkalommal más)....szóval nem sokra mennél vele

a pirossal kiemelt figyelmeztetés alul csak annyit tesz, hogy ezt a kódot ne add meg másnak...legalábbis olyannak ne, akinél nem a te telefonod van, mert akkor valószínűleg nem a kívánt készülékre fogsz migrálni...

a számláló ettől még ugyanúgy ketyeg, tehát pár percen belül értéktelenné válik a kódmint valami banki hitelesítés
mellesleg (ez is) ügyes megoldás tőlük szerintem 
Ez később jutott eszembe,pedig ezzel az idő lejaros dologgal szívtam is

-
bepken
veterán
ahogy nézem, maga a "link code" csak egy bizonyos időintervallumon belül érvényes, ráadásul random generált (tehát minden alkalommal más)....szóval nem sokra mennél vele

a pirossal kiemelt figyelmeztetés alul csak annyit tesz, hogy ezt a kódot ne add meg másnak...legalábbis olyannak ne, akinél nem a te telefonod van, mert akkor valószínűleg nem a kívánt készülékre fogsz migrálni...

a számláló ettől még ugyanúgy ketyeg, tehát pár percen belül értéktelenné válik a kódmint valami banki hitelesítés
mellesleg (ez is) ügyes megoldás tőlük szerintem 
-
lezuvius
őstag
-
bepken
veterán
-
sitotomi
tag
igen, mára ezt is megoldották a fejlesztők

(viszont feltétlenül szükséged lesz arra a készülékre, ahonnan költözöl !!!! )ezt a menüpontot kell használnod:

a régi eszközön válaszd a "This is the OLD device" lehetőséget, ekkor kapsz egy "link kódot", amit meg ugye az új készüléken kell majd beírnod, valahogy így:

sok sikert

szerk.: megelőztek

Köszi szépen a gyors segítséget mindkettőtöknek.
Megvan még a régi teló, úgyhogy okés lesz a dolog.sztanozs +1
-
sztanozs
veterán
igen, mára ezt is megoldották a fejlesztők

(viszont feltétlenül szükséged lesz arra a készülékre, ahonnan költözöl !!!! )ezt a menüpontot kell használnod:

a régi eszközön válaszd a "This is the OLD device" lehetőséget, ekkor kapsz egy "link kódot", amit meg ugye az új készüléken kell majd beírnod, valahogy így:

sok sikert

szerk.: megelőztek

Viszont a tied szép vizuális lett

Új hozzászólás Aktív témák
-
1300 - 1201
5393 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix B550 R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800XT 16GB Zalman I3 NEO Adata 850W
- Thermalright Peerless Assassin 120 Vision ARGB Black
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U / 4450U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1185G7 32GB RAM 512GB SSD IPS - 2 ÉV GARANCIA - 27% ÁFÁS SZÁMLA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel

))
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)