Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
COC hírek:
Következő update után vissza lehet majd küldeni a donateet ha pl valaki goblint ad sárkány helyett, emelett ha a leader wart kezd azt kiírja a clan chatbe. -
asuspc96
senior tag
válasz
DiamondBack #607 üzenetére
Valaki tud ilyen megoldást csak úgy hogyha az ember iOS-en játszik ?
valaki csinál ilyet, hogy gépen megy neki ugyan úgy ?? -
pehaa
tag
En tegnap ugy dontottem, hogy elkezdem a th7 epiteset, de penzem nem volt ra. 2-2,5 ora alatt osszefarmoltam boven a penzt ra. Csak goblint(3-as szint) es par wall breakert(2-es szint)hasznaltam.
-
DiamondBack
senior tag
sajna én is így vagyok, dark elixir farm
-
bepken
veterán
hmm nem is tudom, ki szívta meg jobban....
mikor először ránéztem, ki támadott meg és hogy mennyi egységgel, kicsit beszartam....aztán láttam, hogy ilyen 1-es...de max 4-es szintű egységek. ránézek falujára, az is ugyanolyan harmat gyenge, mint a serege...mi több! a fal mellett van az összes tároló, ráadásul majdnem tele! na hát nekem sem kellett több
(ja és érdemes utánaszámolni, kinek mennyibe fájt legyártani az egységeket! ... + keresgélésért se kellett fizetnem)
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
Rikimaru87 #689 üzenetére
Szerintem nem növekszik 25öt adott eddig mindig.
Úgy próbálom "gyorsítani" a megjelenését, hogy mindig kiszedek minden gyomot fát stb, hátha... -
Rikimaru87
újonc
Sziasztok! lenne egy kerdesem. ha terem nallad egy gem box olyat olvastam vhol hogy sok idot kell varni es tobb gem lesz benne. ez igaz? vagy minel tobb gem boxot szedsz fel annal nagyoobb mennyisegu ko lessz benne? vagy hogy megy ez?
-
Root Banane
tag
Ha valaki szeretne G+ közösségünk tagja lenni keresse meg a [Magyar Clash of Clans közösséget] Google+ - on. Mindenkit szeretettel várunk, legyen egy aktív CoC közösség Magyarországon is!
-
powernap
tag
olvastam, hogy sok magas szintű ember azt csinálja, hogy lebukja magát olyan 200-300 kupa környékére, vagy egyszerűen csak sok az elhagyatott falu. van értelme lemenni oda farmolni?
-
bepken
veterán
ha tele a tárolód, akkor jó eséllyel betámadnak, akármilyen védelmed van.
ha ezt el szeretnéd kerülni, akkor vagy költsd el a nyersit vagy tedd ki a Town Hall-t a faladon kívülre - tehát farmolj!
sok játékos csak a kupára megy tehát 5-10 íjásszal lerombolja a TH-t és megy is tovább.a másik hibaforrás pedig a gyenge, sebezhető falu.... vagy rossz az elrendezés... vagy gyenge a fal... vagy túl alacsony szintűek a tornyok, ágyúk.... ebben az esetben pedig fejlessz és rendezd át a falvadat!
-
Armis
tag
Ezek már mind erős egységek, most valahogy egyébként is szenvedek, csupa komoly védelmű falut dob. Ha csökken a kupák száma kapok majd gyengébb védelmet is? Tőlem bezzeg minden pajzsfeltörés után lerabolják, amit kell. Ha mondjuk tele vagyok elixirrel de épphogy van pár körre aranyam, akkor érdemes feltörni a pajzsot? Megyek kêt kanyart és mire hazaértem, elvitték a nagyját.
-
Armis
tag
válasz
Goodwillie #674 üzenetére
Értem, tehát fő cél a rablás. Arra nem jobb a zöldmanó?
-
Armis
tag
válasz
Goodwillie #670 üzenetére
Íjász és óriás elég, ha be van falazva?
-
teguran
tag
válasz
Goodwillie #670 üzenetére
hasznalsz valami biokemiat is?
healer, villam, stb?
az en seregem altalaban:
6 kis bombas - berobbantani a falakat
15 giant - a vedelmet legyurni
15 goblin - lopni
18 barbar - tamogatni
villam+heaer120-at tudok meg kuldeni, fejlodni kell
-
Goodwillie
csendes tag
Üdv mindenkinek! Láttam, hogy egység gondokkal küzdötök. Én már nem is tudom mióta(lvl60as vagyok) csak 180ijjásszal illetve 4 giant-al tolom. van olyan hogy napi 1,5misit összelootolok bányásokbol. sok idő találni egy bányást de megéri keresgélni.
-
-
bepken
veterán
válasz
nelsonmanian #663 üzenetére
rosszul mondtam, közel milliós nyersit adnak....találtam egy részletes összefoglalót: Single Player Campaign
minden pályához találsz egy walkthrough videót, a lap alján pedig ott egy táblázat az rabolható nyersiről
(#666) Armis! - "de az még rengeteg arany és idő"
50 db lvl4 fal = 50 x 10.000 = 500.000 arany ....mi lesz Veled, ha majd lvl6 meg lvl7-es falakat kell húzni??? (1 db lvl6 fal = 75.000 arany...1db lvl7 fal = 200.000 arany)
-
Armis
tag
Most 22-es vagyok, ma éjjelre kész lesz 4 darab 8-as aranybánya, de igen nehezen gyűlik. Még 50 falat kell 4-esre húzni, de az még rengeteg arany és idő. Van 402 gyémántom, esetleg érdemes gyorsítanom az épületeken, vagy feltölteni a raktárat?
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Aki szereti a játékot és 80% ban aktiv azt szivesen varom a HUN SQUAD klanba.
-normalis emberek
-aranyra azért kell figyelni (10adod és 400 kapott már kicsit szembetünő)
-heti több war és arra emberek töltése
-erős és gyenge emberek egyaránt tudunk adni.
Várok minden jelentkezőt .
Üdv kovim. -
netkoo
senior tag
Sziasztok
Èn i feltettem a játèkot.jó game.
de nem èrtem a multkor megtámadtam egy lvl15 ès rpülő valamik vèdtèk amik csak akkor látzotak amikor már csata volt.
Èn mèg csak lvl18 vagyok, mondjuk pár nap alatt èrtem el.esetleg egy szabad hely valamelyik klánban ?
Naponta többször belèpek.
üdv. -
Armis
tag
Fools gold küldetéssel igen szenvedek th4-es vet2 seregekkel. Walktrough videókban erősebb egysėgekkel és nagyobb létszámmal vægnak neki. Meg lehet csinálni alacsonyabb szinten?
-
sztanozs
veterán
válasz
soultrapp #656 üzenetére
Nem.
Korábbi kérdésre - jó loothoz vagy feljebb vagy lejebb lejjebb kell menni kupában. 1200 környékén van egy csomó elhagyott falu, az jó lootra bár általában max th 6-7-esek, de bányákból jó loot jön. Magasabb szinten (1600 körül) meg már sok arany/elixir kell a fejlesztésre és ott lehet lootolni. Nem a kupára kell menni, csak hogy meglegyen bevétel. Kupa úgy is jön a megnyert védekezéseken, vagy a magukat letornázó th8-9-eseken...
Ja és nem szabad th8-ra feljeszeni, míg minden védelem nincs maxon. Különben szuper szívás... -
soultrapp
senior tag
hello!
klánon belül pènzt nem lehet küldeni?? -
Togyo25
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Hogyan tudom a Google+ fiókból kitörölni a régi játékot?
Az alkalmazásoknál kitöröltem, de az nem elég.
Mert amikor újra próbálok kapcsolódni akkor megint a régit akarja betölteni.
Pedig én a mostani állásomat szeretném megtartani.Előre is köszönöm a segítséget.
-
kovimester
aktív tag
válasz
nelsonmanian #648 üzenetére
Szia
meg találtátok a clan ? -
kovimester
aktív tag
válasz
nelsonmanian #648 üzenetére
Szia
Gyertek nyugotan mind a 4-en. HUN SQUAD 24 en vagyunk segitökédzek heti több war.
Ha jöttök a prohardvert írjátok bele. -
nelsonmanian
senior tag
válasz
kovimester #646 üzenetére
mi a klánotok neve? Vagyunk 4en de az elég kevés klánnak
-
sakál007
csendes tag
Új tagokat keresünk
bárkit szívesen látunk a csapatban,tagaji voltunk 1 csapatnak de kiváltunk jónéhányan (a leader inaktiv lett...) igy tehát újat csináltunk a megmaradt lelkes emberkékkel "Magyar Harcos" néven,igaz elég sablonosra sikeredett de mind1is
8an vagyunk jelenleg,be lehet lépni minden zokszó nélkül
Keressétek benne:"Castiel" vagy "feco" nevű játékosokat. Üdv sziasztok!
-
kovimester
aktív tag
válasz
nelsonmanian #645 üzenetére
Hát akkor nem tudom
Ha esetleg nincs klánod vagy váltani szeretnél szólj -
nelsonmanian
senior tag
válasz
kovimester #644 üzenetére
4es csak, épp erőforrás hiánnyal küzdök...
-
kovimester
aktív tag
válasz
nelsonmanian #643 üzenetére
Az ijjászod hányas szintü 6 vagy 5 ös?
Én 6 os szintü barbit használok azok nagyon jók -
nelsonmanian
senior tag
válasz
kovimester #642 üzenetére
nem használtam még egyáltalán a barbart lehet feltúrom és kipróbálom mennyivel másabb
-
kovimester
aktív tag
válasz
nelsonmanian #641 üzenetére
Hát még az talán
Köszi a válaszokat, de még mindig ne mgyöztél meg hogy használjam vagy fejleszem, de az biztos hogy az archer queen király defens-re a legjobb -
nelsonmanian
senior tag
válasz
kovimester #640 üzenetére
esetleg a gyorsaság, vagy hogy a levegőbe is tudnak támadni/védekezni?
-
kovimester
aktív tag
válasz
nelsonmanian #639 üzenetére
Szia
Nagyont sebbez???Hát adatok szerint ha barbar vs ijjász akkor barbár szivosabb és több a sebzése az egy dolog hogy mesziről jo de hogy egy lvl 5 mortaltól a ők is meszir szálnak (wizard tornyról nem beszélve).
Azon kivül hogy mesziről lő más érv?? "esetleg" -
nelsonmanian
senior tag
válasz
kovimester #638 üzenetére
messziről tud lőni, nem drága, elég nagyot sebez
-
kovimester
aktív tag
Sziasztok
Nekem áruljatok el valamit 4 honapja tolom TH9 meg a többi...
mindenki ezt az ijjászt erősiti, de miért???
Szerintem már lvl5 is marha drága a barbarhoz képest lvl6 ról ne is beszéljünk (befejleszteni is hát...)
hmmm?
Üdv kovim. -
bepken
veterán
válasz
gergo5991 #634 üzenetére
szerintem először is állj rá az egységeid fejlesztésére, mert TH8 mellett egy 3-as wall breaker nem túl hatásos...(4es szintű már átrobbantja az arany falat is, ha 2-3 óriás után küldöd őket, akkor pedig a cikláment is viszi, mint kés a vajat)
aztán, ha ez megvan, fejlessz Army Camp-et is, hogy elérd a 200-as max egység számot! elég sokat számít az a +20 egység szerintem
ja és persze használj goblinokat! ha már eltakarítottad a tornyokat és az ágyúkat, na meg áttörted (vagy meggyengítetted) a falat, küldd be a goblinokat és pillanatok alatt szétszedik a tárolókat.
pl. a mortar sokszor el se tudja találni őket, olyan gyorsan mozognaknálam általában így néz ki a sereg
104 íjász (lvl4)
8 óriás (lvl4)
5 wall breaker (lvl4)
43 goblin (lvl4)
bepken
veterán
válasz
gergo5991 #630 üzenetére
találj egy olyan egység kombinációt, amivel hatékonyan tudsz rabolni és relatíve olcsón megúszod az előállítását. amikor rabolni megy az ember, nem feltétlenül az a célja, hogy porig rombolja az ellenfelet, csupán a tárolókhoz kell hozzáférni (jó esetben elég csak a bányákhoz)
számold ki, mennyi lötyi az előállítási költség, így tudsz viszonyítani, hogy egyáltalán érdemes e megtámadni az adott falut vagy sem....az én kombóm előállítási költsége ~49k lötyi, tehát ehhez mérten támadok bármilyen falut. ha úgy látom, hogy nem tudok legalább ennyit rabolni, akkor lépek tovább és kész (van hogy csata közben is, mentve a még le nem rakott egységeket)
ami pedig talán a legtakarékosabb megoldás: állj rá a revansokra!
az mindig ingyen van, ráadásul látod a falvat, amit meg fogsz támadni, így be tudod lőni, milyen és mennyi egységre lesz szükség.
-
gergo5991
őstag
válasz
nelsonmanian #631 üzenetére
ez a 8as th igen nagy bukás volt, előtte naponta 2 milla gold/elixirt kiszedtem, 160db nyilassal, most meg 50k-kért vért kell izzadni.
-
gergo5991
őstag
helló, 1350 trophym van, lvl 8 th, mióta a th lvl 8 lett, alig bírok elixirt lootolni fejlődés céljából, ezért szeretnék itten tőletek segítséget kérni, ti hogy csináljátok. Nehéz ellenfeleket kapok, a loot a béka segge alatt, örülök ha a katonákra elköltött elixir mennyiségét vissza tudom szerezni, van hogy 100-200k aranyat költök el, annyit kell keresgélni ellenfelet.
-
bepken
veterán
válasz
asuspc96 #627 üzenetére
ezt már sokszor leírtuk, de leírom újra:
mivel a Clash of Clans esetében egy online játékról beszélünk, nincs értelme - még csak elméleti szinten sem - bármiféle hekkerkedésen gondolkodni/agyalni...még ha
találnál is...pontosabban - a hozzászólásodból kiindulva - rátalálnál egy akármilyen "TUTI 100%" működő módszerre, akkor azt valószínűleg rövid időn belül kiszúrnák, majd még rövidebb időn belül végleg bannolnának is a szerverekről...(mellesleg maga a téma tudtommal warez kategória, ami pedig tilos)
-
asuspc96
senior tag
Helló!
Lenne egy kérdésem, bár én arra tippelek h ez nem lehetséges....
Hogyan lehet feketén hozzájutni gyémántokhoz ?
neten nincsen valami hack ami lehetővé teszi ??
-
rastawicc
tag
Üdv emberek!
Klántagságot ajánlok, főleg kvázi haladóknak de már Level 40-től lehet jönni! Amit ajánlani tudok: csak magyarok, többnyire nagykorúak vagyunk és talán nem kell magyaráznom, hogy ez mért pozitívum...
Aztán a segítőkészség. Adakozunk, mert aki nem azt kitesszük. Nincsenek értelmetlen szabályok sem, azt várjuk el, hogy amennyit kértél és kaptál, annyit adj vissza, aztán az aktivitás sem hátrány, és viselkedj kulturáltan!
A klán új, mivel ez előző egyébként telt házas klánunk (Magyar Gárda) vezetője felszívódott, a ClanWars miatt most új klánt szervezünk. Hozzáteszem, átjött a keménymag, tehát az új klán nem engem jelent meg két haveromat.Gyertek csak bizalommal, ha van kedvetek!
A Klán neve pedig Hungarian Guard.
-
soultrapp
senior tag
hello!
gèpen hogy tudnèk játszani vele?? -
iwu
addikt
válasz
nelsonmanian #618 üzenetére
március közepétől 1 éve...
-
iwu
addikt
pl inferno level 3, klán kastély lev 6,xbow...de a maxos tesla is 12day..
bővebben...(/L) -
bepken
veterán
egyébként meg tényleg nagyon jól van eltalálva az egész szerintem, mert ha adott szinten maxol mindent az ember, akkor lényegében szarrá rabolja a környéket, mert a legtöbb játékos csak egyszerűen lép egy TH szintet és utána alig (vagy egyáltalán nem) fejleszti a védekezést.
most, hogy TH8-ba léptem, ismét gyengének érzem magam, mert kevesebbet tudok rabolni, cserébe komolyodnak az ellenfelek -
Armis
tag
16-os vagyok még, de igen lelassult a játék így pénz nélkül. Működik valamilyen legális gyémántszerzés?
-
bepken
veterán
válasz
DiamondBack #607 üzenetére
nálam ugyanez így néz ki:
aktív kijelző + egy akármilyen fülhallgató kábel a kijelzőre téve = "végtelen ébrenlét" (a floating toch-nak köszönhetően
-
Armis
tag
válasz
uvegtigris22 #601 üzenetére
5.: Ez a játék csak online működik. A támadás pedig shield (pajzs) nélkül valósulhat meg, mind ellened, mind ha te kezded.
-
powernap
tag
én TH 7 vagyok és lvl 50, 3 builderem van, de szerintem megveszem a 4.et.. ilyenkor már jó haszna van ha napokig építenek vmit, szóval arra érdemes költened. Th 8 az 8 nap lesz, szép..
-
Goodwillie
csendes tag
válasz
Goodwillie #602 üzenetére
Úgy lehet gemeket szerezni hogyha a fákat, bokrokat, köveket eltávolítod a falud környékéről, illetve ha elérted az 1250 trófeát akkor kapsz 450gemet amiből simán tudsz venni még egy építőt! A spring trap arra való hogyha megtámadnak és egy ellenséges óriás(vagy bármilyen ellenséges katona) rálép akkor "kilövi" a játéktérből.
-
Goodwillie
csendes tag
válasz
uvegtigris22 #601 üzenetére
Üdv!
Gyere a Sataria hungaryba csak magyarok vannak és segítő készek vagyunk, támogatjuk a "kezdőket" és persze aktivak. -
uvegtigris22
csendes tag
Sziasztok!
Mondhatni új vagyok a játékba(április 21-én regeltem), de azóta szinte mindig ezzel a játékkal játszok!Lenne pár kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz!
1,Gondolkozom a Gem vásárláson...Szerintetek , ha veszek akkor mekkora csomagot vegyek?Kettőn gondolkozom az alap 1000Ft-on vagy a 4600Ft-on! Ha veszek gyémántot akkor hány munkást érdemes venni?Mármint úgy látom, hogy max 5db lehet, akkor vegyek 3 munkást vagy csak 2 vagy 1-et?Mert olvastam, hogy lehet szerezni, csak nem tudom hogyan és nem akarok feleslegesen költeni?
2, Mennyi volt az indulo Gem??? Nekem most 336 van, csak nem figyeltem , hogy mennyit szórtam el az elején!
3,A védekezésnél lehet venni a "Spring Trap"-ot! Az mire való?Érdemes venni? Látom, hogy valami dobbantó, ha a támadásnál lenne érteném is, hogy az emberek átugorják a falat, de védekezésnél mit szolgál?
4, 570 kupával tudok valahova csatlakozni vagy inkább még szerezzek?(csak magyarokhoz csatlakoznék)Ma szereztem mindet, de gondolom a továbbiakban nehezebb lesz szerezni!
5,Ha online vagyok , akkor is megtudnak támadni?
Egyenlőre ennyi, majd még ha eszembe jut valami kérdezek!
Előre is köszönöm a választ!
Nevem: uvegtigris22 , ha valaki bevenne valami normális klánba!(Még gyenge, de aktív játékos vagyokXD)
Új hozzászólás Aktív témák
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest