Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz
Astroboy #141 üzenetére
Ja és még valami: a végtelen büdzsé persze megöli a játék lényegét, mert így, hogy az elejétől nem kell törődni semmivel már nem nagyon van kihívás.
Ellenben valószínűleg csak így lehet TÖKÉLETES felépítésű várost alkotni, mivel az elejétől tudatosan lehet tervezni, és így nem kell pl. az ipar áthelyezésével szopni majd 300 évet várni a szennyezések eltűnésére, vagy túlzsúfolt utakat szélesíteni a jobbágyok kárára.Egy hónapja vettem a játékot, azóta azt hiszem a nyolcadik várost építem fel, de eddig ~ 100k körül mindnél kibuktak a saját tervezési butaságaim következményei.
Na ennél a csalós utolsónál tanultam az eddigi hibáimból, és próbáltam tényleg mindenre figyelni, meg is lett az eredménye: minden szuper-zöld (polgári elégedettség minden téren +8 / +12), mindenki boldog és dübörög a gazdaság.
Persze ehhez kell a nullára húzott adó, az ingyenes közmű-szolgáltatások és free utazás.
De mégsem az igazi, csalónak érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- One mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest