- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Így van, ahogy mondják alattam. Itthon 85000 + ÁFA volna a vizsga, de a legolcsóbb is 90000 környéke. Ha neten a vue vagy pearsonvue.com oldalon beregisztrálsz és ott neten fizeted ki, akkor csak a dollár árfolyamot kell nézned és sokkal olcsóbban megúszhatod az egészet. Az ICND1 150$ és az ICND2 is 150$, hát nem éppen most kellene menni vizsgázni, amikor 246 a $, hanem ha lemegy megint 215 környékére. Amúgy a CCNA vizsga 295$, szóval azzal is spórolnál 5$-t
Erre a 150$-ra még rájön a jóságos 1,27-es szorzó, mai árfolyammal számítva 46973 FT az egyik vizsga, tehát 94ezerből van meg. Nekem anno (idén áprilisban) 85ezer volt.
Az, hogy hol csinálod meg, az tök mindegy, azt majd a VUE oldalon saját magad jelölheted ki, de okvetlenül fel kell venni a kapcsolatot a vizsgát biztosító céggel, nehogy ne tudjanak rólad.
A Cisco nem határoz meg előképzettséget ilyen szinten még, minden féle tanfolyam nélkül mehet a többi vizsga is, nem fognak vizsgálódni.
És most itt fel is merült bennem egy kérdés: össze lehet kötni a cisco fiókomat a netacademy-s fiókommal? Volt valami ilyesmi beállítás vagy vue részről vagy cisco részről, de mintha be se írtam volna az adataimat....
-
zsolti.22
senior tag
Jaja, ICND1-hez le kell tenni az asztal egy 40-45ezrest, meg az ICND2-höz is, ami együtt adja ki a CCNA-t. Ha két részletből csinálod meg, akkor 2×45-55 kérdést kapsz, de ha kapásból a CCNA-ra mész, akkor csak egyszer kell eljátszani a 45-55 kérdéses vizsgát.
Azok az oklevelek nekem is meg vannak, mind a 4, de az csak annyit jelent, hogy a tanfolyamot elvégeztem, más értéke nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Hama uRage Exodus 515 Illuminated billentyűzet
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Razer Naga Trinity - MOBA&MMO gaming vezetékes egér
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest