- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
zsolti.22 #3918 üzenetére
Arra nem számitok, hogy egyből olyat kapok, amit mindig is akartam. Ez egy hoszzú út lesz, csak az első lépések q.. nehezek. Beszéltük, hogy nekem a nap 10 óráját a német tanulás teszi ki, kevés időm van a Ciscoval foglalkozni. Szó szerint, ha pihenni akarok, akkor leülök Ciscozni.
Tisztában vagyok vele, hogy a BGP-t használják nagy cégeknél, de szvsz én kisebb cégnél fogok dolgozni, vagy nagynál , de a sitt melót kell csinálnom. Közben persze mind a routingot/switchinget fenn kell tartani, sokat lehet felejteni. Pl. egyik nap eszembe jutott az ARP inspection és gondolkodnom kellett, hogy kell megvalósitani, pedig kb fél éve tettem le a vizsgát.
Én a következő vizsgámat - CCNP után - 2.5 év múlva teszem csak le. CCNA secu, hogy mehessek a CCNP-re. Viszont itt a Windows nagyon menő, sajnos megint elő kell vennem, pedig azt hittem megúszom
Végül is azt fogom tanulni, amire szükség van.
Ipv6 nem nehéz, de bonyolult a sok FF02::X: Y meg társait megtanulni, mert igazából nem érdekel. Fecoo mondta, hogy amióta letette a CCNP-t nem konfigolt Ipv6-t. Azé' annyi agysejtem nicsen már, hogy feleslegesen tömjem a búrámat
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Citroen C3 Picasso 1.4 Benzines, 2011, 156E valós km, sérülésmentes, vadiúj gumi garnitúra, KLÍMÁS!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest