- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Androidos tablet topic
- Raspberry Pi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
válasz
FecoGee #16138 üzenetére
Nekem az idei évre az egyéni tervem a CCNP Enterprise megszerzése. A Concentration vizsgában még nem vagyok biztos, meglátom mihez hozza meg a kedvet a Core
Munkahelyen CCSA-t fognak kérni, azt szeretném mielőbb letudni. Szóba került még a Wifi Location based services. A neten olvasottak alapján ebben az egyik legjobb/legfelhasználóbarátabb a Juniper Mist megoldása, úgyhogy abba fogok majd belenézni, bár nem hiszem, hogy Cisco helyett Juniper lenne, de érdekes lehet.
JNCIA vizsgáim 2023-ig kitartanak, szerintem meg fogom újítani, de mivel a gyakorlatban nem találkozok velük, ezért szinte mindent elfelejtettem. Erről meg is bizonyosodtam egy telefonos interjú során, ahol SRX-ből kérdezgettek, de lebőgtem.
Én szinte 100% remoteban vagyok, havi 1-2 alkalommal járunk be személyes találkozóra vagy ügyfélmeetingre. Jelenleg nincs olyan munkánk, ami on-site jelenlétet igényelne.
-
Methionyl
senior tag
válasz
FecoGee #16138 üzenetére
Még novemberbe meglett a 300-510 SPRI, szóval cél az SPCORE és az SPVI. Automatizáció egyelőre nem az én világom, cégnél pedig nincs igény.
TAC dologhoz: Utóbbi időben mi is azt tapasztaltuk, hogy eléggé krumplik. 8 hónap után most zártunk végre egy jegyet..
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #16138 üzenetére
BUÈK
Nekem a CCNP jar le mar megint aprilisban, de szvsz en hagyon lejarni. Semmi elonyt nem jelent.(Meg nem is akarok a cisco penzlehuzos jatekaban resztvenni, nem szolgaltak ra, hogy egy centtel is tamogassam oket. Az egeszet a ceg fizetne, de ok se adjanak nekik penzt
)
-
Orionhilles
senior tag
válasz
FecoGee #16138 üzenetére
BÚÉK mindenkinek!
Egyetemen egy pályázat keretében indult Cyberops kurzus, a végén lehetett szerezni 100%-os vouchert, szóval ez a vizsga van tervben.
Első Cisco vizsga lesz, már nagyon hosszú ideje szemeztem CCNA-val, de végül jött ez a lehetőség. Majd lehet később CCNA is le lesz téve, egyelőre nem tudom még mikor.Ha minden jól megy, akkor nyárra már BSc diploma és CBROPS is meglesz, csak ezt a vizsgaidőszakot éljem túl!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Horizon Forbidden West
- Autós topik
- PlayStation 4
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged