- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Maco Mamuko #15620 üzenetére
Szerintem ez nem offtopic
Nezopont kerdese, operations tapasztalat mindenkeppen jo, mert sok olyan dolgot tudsz majd hasznalni a designban, amire nem feltetlen gondolnal egyebkent, ha csak "elmeleti" tudasod van. Szerintem a jo irany, ops/admin --> design, de nyilvan azert mert valaki nem igy kezdett meg lehet jo designer, es lehet kesobb jo az opsban.
Tapasztalatom szerint design teruleten kevesebb cli-t fogsz latni, tehat ha onnan akarsz atmenni ops-ra, akkor nehezebb lesz a valtas, mint ha forditva csinalnad.En opsrol jottem designra, es sok teruleten kiestem a gyakorlatbol, mert eleg ritkan kell hibat keresnem, foleg eles outage eseten, es amit opson fejbol vagnak azt nekem neha ki kell vadaszni a doksikbol, mert emlekszem nagy vonalakban az elmeletre, de a pontos reszletekre nem. Ez persze nem akkora baj, ha ebben kene dolgoznom gyorsan visszarazodnek, de ha soha nem is foglalkoztam volna ops-al akkor szerintem nehezebb lenne, de nem lehetetlen.
Neked kell merlegelni, hogy megeri-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest