- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyaralás előtti hardverszemle
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
kenwood #15417 üzenetére
Eleg szomoru, nekem elozo cegnel, volt kollega diploma nelkul lett CCIE.
Minek pazarolta volna az idejet diplomara, ha ennek tobb haszna volt?Masik kollegam szinten Brutto 1M felett keres diploma nelkul, CCNP kent, mert jo szakember.
Nekem ugyan van, de semmi szukseget nem erzem, minimalis dolgot hasznalok fel abbol, amit ott tanultam, es azokat is meg tudtam volna tanulni kulon is.
Szoval, a diploma azert kell egy networkosnek, mert sok a hulye HR-es, szerintem.
Minden nagy nemzetkozi multi allashirdetesehez az van kiirva, hogy diploma, vagy azzal egyenerteku tapasztalat/tudas. -
Yeffy
veterán
válasz
kenwood #15417 üzenetére
Igazabol az egyetlen oka, hogy komolyabb halozati pozicional egyaltalan szoba johet valaki diploma nelkul, a munkaerohiany.
meg szerencse, h en nem csak ezt tapasztalom/hallom.
ismerek Architecht csavot, aki 15 ev alatt jutott el arra a szintre, egyetemnel, ITs diploma nelkul pl. meg jopar seniort, 10+ ev xpvel, diploma nelkul.ahogy en vallom/latnam: elony, de nem feltetel. bar nem vagyok erre ralato HR-es, de szakmai tapasztalattal sztem siman el lehet jutni arra a szintre, amire egy diplomas (korabban kerestem, nem is nagyon talaltam kifejezetten networking-orientalt kepzest, talan Londonban csak) persze, nem 2 ev alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged