Hirdetés
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
üzenetére
Ó, elnézést. Ezt benéztem.
Visszanéztem mit beszéltünk anno és rosszul emlékeztem.Írtam anno egy hibás kérdés válaszra, ahol a megoldás 2 egyirányú ACL-t írt, hogy XY a helyes, mert szerintem egy IF-en egy irányban egy lehet. Mondjuk nekem már az is új, hogy in+out egy IF-en van, nem láttam még csak egyiket vagy másikat.
(#13241) FecoGee válasza:
"Nem lehet ket azonos iranyu ACL egy interface alatt."Ismét megvezett az, hogy azóta sem láttam egy IF-en in+out ACL-t és ez úgy tűnik mély nyomott hagyott. Ideje lesz végre megjegyezni.
Elnézést, így tényleg helyes a válasz.

Sajnos tempósan kell készülni, mert lejár a vizsgakupon, így július 5-én vizsga.
Napi 8-10 órában csinálom már 1 hete, előtte meg napi 4-5 órában az elmúlt hetekben.Mostanra dolgoztam fel a 2db OCG könyvet és még homályos 1-2 téma, amit az angolból nem tudtam kihámozni.
Az SDN az kb egyáltalán nem jött át, hogy mi az, miért jó és kérdés, hogy vizsgán milyen jellegűt kérdezhetnek belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FecoGee
crok