-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
válasz
#25583896 #13349 üzenetére
Ó, elnézést. Ezt benéztem.
Visszanéztem mit beszéltünk anno és rosszul emlékeztem.Írtam anno egy hibás kérdés válaszra, ahol a megoldás 2 egyirányú ACL-t írt, hogy XY a helyes, mert szerintem egy IF-en egy irányban egy lehet. Mondjuk nekem már az is új, hogy in+out egy IF-en van, nem láttam még csak egyiket vagy másikat.
(#13241) FecoGee válasza:
"Nem lehet ket azonos iranyu ACL egy interface alatt."Ismét megvezett az, hogy azóta sem láttam egy IF-en in+out ACL-t és ez úgy tűnik mély nyomott hagyott. Ideje lesz végre megjegyezni.
Elnézést, így tényleg helyes a válasz.
Sajnos tempósan kell készülni, mert lejár a vizsgakupon, így július 5-én vizsga.
Napi 8-10 órában csinálom már 1 hete, előtte meg napi 4-5 órában az elmúlt hetekben.Mostanra dolgoztam fel a 2db OCG könyvet és még homályos 1-2 téma, amit az angolból nem tudtam kihámozni.
Az SDN az kb egyáltalán nem jött át, hogy mi az, miért jó és kérdés, hogy vizsgán milyen jellegűt kérdezhetnek belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest