Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
FecoGee
üzenetére
Köszönöm, így már remélem meg fogom érteni és remélhetőleg egyszerűbb lesz, ha mindenhol VSS-t kell csak konfigurálnom
.A három-szintű felosztást most azért nem erőltettem, mert gyakorlatilag az alsó két rétegbe ha jól gondolom 4 switch kellene 2 helyett és ennyi lenne a különbség.
Az én esetemben A és B eszközökre tenném a klienseket (néhány gép, IP-telefonok, IP-kamerák), C és D switch-ekre pedig ugyanígy tenném a szerverfarmot. VSS nélkül meg ugye hiába drótozom a klienseket két switch-re, routerből csak egy lesz és már nincs meg a redundancia."Ragaszkodsz ehhez a topologiahoz? En atalakitanam."
Nem ragaszkodom semmihez, csak mivel a CCNA-s tanfolyamon tanultakon kívül nem igazán van hálózati tapasztalatom és bár tökre szeretem a témát, az utóbbi három évben rengeteget felejtettem már ebből is, mióta dolgozom.Egyébként már ennyi utánaolvasás után is annyi pozitív hozadéka van, hogy nagyon elkezdett érdekelni a téma, úgyhogy amint lesz rá időm, ezeket részletesebben is meg szeretném érteni, mert iszonyú érdekes -és persze hasznos-, még akkor is, ha közvetlenül maradok a szerverüzemeltetésnél a hálózatépítés helyett.

De jelenleg annyi a fontos, hogy valamilyen formában egy az elképzelésemhez hasonló redundáns konfigot megcsináljak hétfőig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Phanteks Eclipse P600S Black Számítógép ház
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- JBL STAGE 2 9634
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.
crok