- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Ingolstadt? Az Audinál nem is próbálkoztál?
A VPC jó cucc, használjuk mi is. Sajnos ez a DataCenter is olyan, hogy könyvben olvasva tök jó, mikre képesek a Nexusok, aztán az embert ugyanúgy megutáltatják ismét a Ciscoval, amikor kibuknak dolgok, amiket mégsem tud/mégsem úgy tud a Nexus. Nálunk egy halom TAC case van/lesz nyitva a Nexus 7K-k miatt; szóval ez sem különb az IOS-es routereknél/switcheknél, de legalább nem tűnik ki a többi Cisco-s eszköz közülMajd kinövöd ezt a tanulásmentes időszakot...nekem is nemrég ért véget fél/háromnegyed év után. Sokszor csak az motivál, hogy látom itt a hozzászólásokat, hogy mindenki tanul valamit, csak én nem. Most is így volt ez, Fecó miatt álltam neki újra a Wirelessnek mert kezdtem kicsit lemaradva érezni magam
Egyéb elfoglaltság miatt így is lassan haladok vele, de a CWNA jól magyaráz, így az OCG olvasása és megértése nem lesz akkora feladat, mintha csak abból tanulnék, illetve a WLC-n elkattintgatni sem lehet olyan bonyolultHajrá FECÓ!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged