- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gesztiboy
tag
válasz
Cyber_Bird #15911 üzenetére
Szia!
Nekem megvan a könyv, nemsoká a végére érek, viszont számomra olyan "mindenből egy kicsit" érzést ad. Való igaz, több témakört foglal magába, viszont mélyebben nem igazán érzem, hogy belemegy. Bár így is tudott számomra újat mutatni (pl. DMVPN, GETVPN, FlexVPN), mégsem érzem úgy, hogy ebből a könyvből fogom ezeket megtanulni. Jó, arról is szó esik a könyvben, hogy az SCOR nem arról fog szólni, hogy bit szinten bemutatja az összes technológiát, konfigolás keményen meg debug. Ez majd a concentration könyvek dolga lesz, ha minden igaz. Viszont a témakörökből azt lehet kivenni, hogy "csak" CLI-n keresztül konfigolni az ASA-t már nem nagyon lesz elég.
Ha több infó kell, pl. PKI, ASA, VPN technológiák terén, akkor szerintem érdemes átnézni a CCNA Security 640-554, CCNP Security VPN 642-648, CCNP Security FIREWALL 642-618 és CCNP Security SIMOS 300-209 könyveket, videókat is.
Nekem február közepén jár le a CCNP-m, én is ezzel tervezem újítani és majd ha kijön az új VPN könyv, akkor mellé egy concentration vizsga, hogy meglegyen a CCNP Security is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jelszókezelők
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magisk
- Honda topik
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest