- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Pl nekem nincs semmi wpa, vagy wep2 védelem beállítva, azaz nyílt wifihálózatom van itthon. Ha megállsz a kertünk mellett/előtt, akkor rá tudsz lépni mint egy hotspotra. Ezután, ha tudnád a felhasználónevem és jelszavam, akkor bármit meg tudnál változtatni. (A böngészőbe a 192.168.0.1-et kell beírni.) Na persze ezeket én nem hagytam alapon, ezért csak én tudok belépni!
-
KamuMazsola
őstag
Meg lehet változtatni mindent wifiről. Én is a talettal járok az ismerősökhöz, ha házi wifit kell konfigolni/beüzemelni.
Amúgy legtöbb felhasználó örül, hogy gyorsan beállítgatta és már netezik is, afelhasználónevet és jelszót meg nem állítja be, ill nem változtatja meg. Így az élelmes szomszéd belép, ad egy új jelszót és a tulajnak már csak a reset marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő