Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Amazon Kindle
- NVIDIA® driverek topikja
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
Tudom
pont ugyan ez volt velem is decemberben nálunk akkor 5 munka napon át csinálták végül cmts ben kártyát cseréltek egyik éjszaka ami megoldotta a dolgot érdekes módon akkor lett rend amikor vezetőségi vissza hívást kértem. T dolga megcsinálni ezt. Másnál nem tudod van ilyen gond ?Az valószínűleg optikai gerinc azt nem kötik be, ahhoz hogy optikád legyen kell közelbe lennie egy kis központnak, meg koax és optika hálózat nem szoktak egymás mellett üzemeltetni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Esztétikai hibás Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pont ugyan ez volt velem is decemberben nálunk akkor 5 munka napon át csinálták végül cmts ben kártyát cseréltek egyik éjszaka ami megoldotta a dolgot érdekes módon akkor lett rend amikor vezetőségi vissza hívást kértem. T dolga megcsinálni ezt. Másnál nem tudod van ilyen gond ?