-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cSullohillaG
csendes tag
válasz
aclandiae #6995 üzenetére
Azért, hogy ne a szolgáltatód gány, lassú DNS szerverét használd.
Arról nem is beszélve, hogy több tízezer weboldalt kiszűr a DNS szerverük ami veszélyt jelent. Belenézni belenézhetnek ha akarnak, de minek néznének bele? Több milliós táboruk van, senkit nem fognak megfigyelni
-
Badman 4ever
őstag
válasz
aclandiae #6450 üzenetére
Nálam is ez volt az 5.8-ra frissítéskor, viszont én mindenféle eltávolítók helyett átnyálaztam a regisztrációs adatbázist és kitöröltem minden CIS bejegyzést, illetve a program fájljait is és a beállításokat is (Documents and Settings), illetve a Windows/Installer mappából az ide tartozó telepítőket. Utána tökéletesen működött a dolog. (Ezt a módszert már több programnál is használtam, sőt az eszközkezelőből a nem látszó, de régebben a gép által felismert eszközöket is töröltem már ki így.)
-
L7wy
őstag
válasz
aclandiae #6450 üzenetére
Futtasd le a sima uninstall-t, majd letöltöd és futtatod ezt (eléggé kezdetleges uninstall, a Comodo közösség fejlesztette, és ők se vállalnak felelősséget, így én se
), szerintem utána kéne, hogy működjön.
mod:
Az amit én linkeltem az itt az első hsz. a 0.3as. -
-
vv5204
senior tag
-
blattida
nagyúr
válasz
aclandiae #4139 üzenetére
Amikor mellőzötteket nyomsz, akkor a felugró ablakban hozzáad/futó folyamatok/dtlite.exe majd oké, itt nincs érvényesítés és nem is fog feldobni olyan ablakot.
A d+ naplóban jogosan szerepel a webcam manager, mivel hozzáfér egy com interfészhez, ez nem hiba, egyszerű naplózás.
Lesett, mit csinálsz: az elfogadáshoz ne nyomd meg az érvényesít gombot, mivel az teljesen másra való!
-
válasz
aclandiae #3328 üzenetére
Hali!
Mindegy milyen nevet adsz, azt csak a CIS-ben fogod úgy látni. Arra viszont ügyelj, hogy van ott egy "Ez a számítógép látszódik a hálózaton" (vagy ehhez hasonló) jelölőnégyzet, na az legyen bepipálva.
Fire.
UI: Másik dolog, mielőtt nekiugrasz az Otthoni csoportnak, előtte ellenőrizd, hogy van-e IPv6 szolgáltatásod, üzemel-e. Ezt úgy ellenőrizheted a legegyszerűbben, hogy indítasz egy parancssort , majd futtatod az ipconfig /all utasítást. Ha a hálózati adapternél kapsz ipv6 címet, akkor OK, ha nem, akkor először el kell indítani az IPv6 szolgáltatást, anélkül ugyanis az Otthoni csoport nem működik...
-
Arki
tag
válasz
aclandiae #2776 üzenetére
Szia!
Szerintem erre gondolsz:
1. Hozzáad | Új port készlet (írj be valamit, aztán OK vagy simán ENTER)
2. OK-ézd le ezt az egész ablakot (hogy mentve legyen az új készlet)
3. nyisd meg újra, aztán globális szabályok (ha nem alkalmazás kell): itt a cél vagy forrás port esetén a "Portok" (legalsó)-at kiválasztva kiválasztható a készlet.
Erre gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest