- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigManus
addikt
-
blattida
nagyúr
-
válasz
g.gergo #3616 üzenetére
Hali!
Az Összegzés menü/Megelőzés csoport/Biztonságos "linken" katt(ezen van alapban), majd ezután kikapcsolod a csúszkával.
Mondjuk nekem ez újdonság, hogy ha csak az AV részét telepíted, akkor is felkerül a D+, bevallom erről eddig nem tudtam...vante
Igen, azt a logikát én sem szoktam érteni, hogy néhol miért korlátozzák a jelszó méretét ennyire alul, amior az lenne a normális, ha mindenféle karaktert lehetne használni és legalább 8 karakter hosszú lenne.ZCoyote
"...egy megszerzett jelszót sima brute force-al megtörni..."
Azt már minek, ha megszerezted...Tényleg csak érdekességnek szántam ezt a táblázatot, a vége is érdekes, én nagyon gyakran tapasztalom, hogy milyen nevetséges jelszavakat adnak a user-ek, és csodálkoznak ha feltörik, vagy kapásból mindenki tudja.
(Volt egy srác, aki EMO, na milyen jelszót adott meg mindenhova?)
Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kés topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elfelejtettem a film címét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iGO Primo
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged