- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
blattida #903 üzenetére
1. A 3.12 az a régebbi,a 3.9 az az újabb mind méretben mind tudásban,de akkor biztos én vagyok a hülye mert a honlapjukon is a 3.9 a legújabb,de ne is foglalkozz vele.
2.Amióta volt komód soha nem volt átálitva proxyra,amita feltettem fél éven át szarakszott az msn outlook stb.és nem engedett be.Miután visszaállitottam automatius észlelésre ment minden simán,ehhez mielött irnád nem fél év kellett,hogy rájöjjön az ember,csak nem volt kedvem nagyn foglalkzoni a témával.
3.A megjegyeztetéshez meg megint csak azt tudom irni mint fentebb,hogy ez nem az e megjegyezzük cimű dolog mi jobb oldalt lent a tálcán ugat,hanem amikor kerestem a virust manuálisan középen piros ablak:-karantén,-törlés-kihagyás,és 150-szer a kihagyásra kellett mennem miután feltelepitettem amit akartam,mert ez a fasz ilyenkor persze olyat nem ajánl fel hogy megjegyzés hiszen a program minden egyes fájlját virusosnak érezte valami heur.unknown.virus vagy mi volt irta mindig,igy itt nem volt ilyen opció!De sikeresen mikor még mondom nem tudtam mi ez és mi a szarért jelez mindenre virust,töröltem elég sok programól vagy 80-ból és szerezhetem meg újra!
ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged