Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
blattida #903 üzenetére
1. A 3.12 az a régebbi,a 3.9 az az újabb mind méretben mind tudásban,de akkor biztos én vagyok a hülye mert a honlapjukon is a 3.9 a legújabb,de ne is foglalkozz vele.
2.Amióta volt komód soha nem volt átálitva proxyra,amita feltettem fél éven át szarakszott az msn outlook stb.és nem engedett be.Miután visszaállitottam automatius észlelésre ment minden simán,ehhez mielött irnád nem fél év kellett,hogy rájöjjön az ember,csak nem volt kedvem nagyn foglalkzoni a témával.
3.A megjegyeztetéshez meg megint csak azt tudom irni mint fentebb,hogy ez nem az e megjegyezzük cimű dolog mi jobb oldalt lent a tálcán ugat,hanem amikor kerestem a virust manuálisan középen piros ablak:-karantén,-törlés-kihagyás,és 150-szer a kihagyásra kellett mennem miután feltelepitettem amit akartam,mert ez a fasz ilyenkor persze olyat nem ajánl fel hogy megjegyzés hiszen a program minden egyes fájlját virusosnak érezte valami heur.unknown.virus vagy mi volt irta mindig,igy itt nem volt ilyen opció!De sikeresen mikor még mondom nem tudtam mi ez és mi a szarért jelez mindenre virust,töröltem elég sok programól vagy 80-ból és szerezhetem meg újra!
ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 007 First Light - Egy új karakter is bemutatkozott a legújabb előzetesben
- Bluetooth hangszórók
- Villanyszerelés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest