Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• frensys

tag

válasz blattida #901 üzenetére

Na véleményem erről a fostalicskáról!

Feltettem,használtam fél évet,most a 3.9-es verziónál tartok.
    Nekem mondhatjátok hogy igy meg úgy kell állitgatni,ey átlagfelhasználó mégha a magyaritást fel is teszi akkor se ért hozzá,én meg ráadásul nem ma kezdtem a szakmát és még nekem is okozott némi fejtörést,hát a véleményem a comodoról:
    Hiába tesztgyőztes meg fullos program mindenki szerint,alapvető gyermekbetegségek sorozata van benne.Két roppant idegesitő dolog amivel szivtam nálam és haverom gépén 1 hétig,az egyik hogy bármit telepitettem nem volt virusos az száz százalék ez a fostalicska meg virusosnak nézte,valami heur.virus unknown valamit irt ki már nem emlékszem rá,de mindenre akármit telepitettem,mondom ez hülye,nem virusos egyik sem,és mindig a kihagy gombra nyomtam,mire 150 -szer megnyomva mert ennyi fájl volt a programban,végre feltelepitettem valamit,mert ez hülye ilyenkor bezzeg nem jegyzi meg amit kéne előszőrre,de amig a hibára ránem jöttem hogy mit jelent ez amit kiir,mindig azt hidtem tényleg virusos és talán az avast nem veszi észre,és eltávolitra nyomtam mindig,pláne amikor viustirtottam manuálisan vele mindig ezt irta ki és ott is az eltávolitásra mentem mindig..cserébe fél éven át megszerzett nagy nehezen fullos progamok installverziójaiba itt ott törölgetett és elbaszott vagy 80 fontos programot!

A másik ami tényleg durva hiba,amióta comodo van az msn nem megy fel!Már megnétem a tűzfalbeállitásokat benne összevissza állitgattam de semmi,már kilptem a comodoból is de az msnre nem megy fel!Na mondom mi a szar van..nézem a hibaelháritót msnbe és irja hogy a proxy beállitásokat ellenőrizzem..nézem beállitásokat msnbe semmi minden oké..mondom mi a szar van már,nem megy az msn de az outlook se sokszor..erre a hibaleirásnál irja hogy internet explorerbe az internetbeállitásoknál nézzem meg hogy az automatikus tárcsázásnál az hogy van beállitva a kapcsolat..na mondom explorert alaptól töröltem windowsból még telepités után mert kell a faszomnak,és most meg kéne..na 8-as verziót letöltöm feltelepitem,megnézem a beállitásokat és HOPPÁ:

Az automatikus észlelés HELYETT alul a prox van bepipálva és egy port prox cim beirva...mondom mi a k.anyja ez?????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Én K..ra nem nyúltam hozzá ehhez!!AMióta a comodo fentvan azóta szarakszik msn meg outlok meg még sorolhatnám..na mondom azonnal kipipáltam az automatikus észlelést fent ÉÉÉÉÉS:

EGYBŐL MENT AZ MSN MEG OUTLOK MEG MINDEN AMIT AKARTAM!!!!

COMODO IRÁNY A KUKÁBA!

Új hozzászólás Aktív témák