- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeky81
tag
válasz
olivera88 #8918 üzenetére
Hali!
Volt itt róla szó korábban, de lehet nem hozzád tartozott.. Ajánlottak egy CIS6 takarítót, itt linkelve is volt. Én azzal pucoltam egy Your uninstalleres eltávolítás után. Csak fontos!!! Rendszergazdai jogosultsággal kell(ett) indítani!!! És elvégezni mindhárom menüpontot. Én Win7 x64 en tolom és minden okés.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Plazma TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest