- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blattida #3418 üzenetére
Hali!
Egyáltalán nem jogosan, van abban a listában több olyan magasabb eredményt elérő termék, amit akkor sem raknék fel ha fizetnének érte, mert pontosan tudom, hogy nagyobb az esélye a megfertőződésnek, mint Pandával(és akkor az eddig nem teszteltel termékekről nem is beszéltem) A Panda-ban a HIPS modul az a trueprevent, na ezt meg szakmai körökben is elismeréssel említik, mivel egész korrekten teszi a dolgát. Ha ez 2% jelent a teszten, akkor azon csak mosolyogni tudok, és van alapom, mert már az előző évezred óta Panda-t használok, jelenleg is előfizetője vagyok, az egyik gépemet "Ő" védi...
No de bocs az off-ért, ha erről beszélgetnénk, akkor azt privbe...
Fire.
UI: mint már sokszor leírtuk ezt a tesztet a helyén kell kezelni, de ezt sokan nem teszik, nem veszik figyelembe, hogy mit tesztelnek, illetve hibásan magát az egész/komplett védelmet minősítik a lista által.
Ebből a szempontból nem vagyok benne biztos, ha megkínoznám a CIS-t meg a Panda-t, akkor melyik borulna be hamarabb, de ha tippelnem kellene akkor a CIS.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest