-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
blattida #1987 üzenetére
Ahan értem..Lehet Én vagyok a túl naív de Én úgy képzelném el az ilyet hogy ha Online a telepítés akkor van egy központi szerver ahonnan a program cuccait húzza le, meg van egy különálló vírus adatbázisszerver ahonnan meg mindig a legfrisebb adatbázist húzná le..PL ha most 15:13 kor a telepítéskor a 3981-es a legfrisebb akkor azt rántaná le a 15:14-es telepítésemhez..Tényleg Én vagyok a naív és buta , hogy azt hiszem hogy létezik ilyen ????
Mert pl amikor a kaspersky-t telepítettem a másik gépre akkor a telepítöcédéröl felrakta a progit majd csatlakozott a szerverhez aholaz adatbázis van, és lehúzta a legfrisebb adatbázist és amikor azt mondta a kaspersky hogy kész a telepítés akkor az készen is volt nem kelett még ujból frissítenem a vírusadatbázis..Ami szerintem logikus is hiszen ha frissen telepítek valamit és ráadásul Online akkor legyen már naprakész....DE ez Legyen az Én problémám...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest