- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Simán elég volt a mellőz vagy nem fogadom el -re kattintani.
-
Cs1csó
titán
A CIS 6.2 nagyon ott van!
http://www.av-test.org/en/tests/home-user/windows-7/julaug-2013/ -
Cs1csó
titán
Igaz, ha csak kikapcsolja az AV-t akkor gondolom még azt fogja a mülveletközpont jelezni hogy már van fent egy másik vírusírtó, csak ugye nincs bekapcsolva.
-
Cs1csó
titán
válasz
Black Plague #8219 üzenetére
Igaz, szerintem is bátran kellene ajánlani minél több embernek ezt a kiváló MAGYAR nyelven, INGYENESEN, és KOMPLETT védelmet adó csomagot. DE legyünk nyitottabbak a kérdésekkel mert tényleg nem úgy születünk hogy mindent tudjunk CIS-ről. Talán hasznos lenne valahol könnyen elérhetővé tenni egy GY.I.K. rovatot amit először átolvasva egyfajta szűrője lenne a "számunkra" egyszerűbb kérdésekre. Ha ez bevállna akkor idővel egyre bővülne a GYIK és a fórumon már csak a tényleg komplex problémák kerülnének tárgyalásra. De persze továbbra is ha valakinek a GYIK sem elég akkor inkább privátban bővebb magyarázatot adni vagy egyéb módon.
-
Cs1csó
titán
válasz
szatyor1972 #8209 üzenetére
Az előbb is volt róla szó hogy nem jó alapbeállításon mert pl. nincs bekapcsolva a HIPS
-
Cs1csó
titán
A filehippo szerint a legfrissebb build a CIS 6-ból már a 6-ik sorban. Ez alapján én a 3-ik build-től érzem stabilnak. Sőt ez a 6-ik build csak pár apróbb dolgot javított.
-
Cs1csó
titán
Szerintem jó néz ki a metró erre is rátette a lenyomatát de nem vészes nem annyira mint pl. az AVG az nagyon metrós lett
-
Cs1csó
titán
UP to date!
-
Cs1csó
titán
A problémám nem egyedi amint látom, a Comodo forumon és a facebook oldalukon is sokan kérdezik hogy mi a helyzet.
-
Cs1csó
titán
Üdv! Már több mint egy napja nem frissült a vírusadatbázis, tudtok erről valamit? Már a műveletközpont is elavultnak jelzi.
-
Cs1csó
titán
Inkább menj biztosra, távolítsdt el a régi CIS-t és utána egy kis registry takarítás és mehet fel az új verzió de lehetőleg (mások véleménye) ne az UNIVERSAL installert hanem a gépednek megfelelőt azaz x86 vagy x64est telepítőt használd. Utána persze mivel tiszta telepítés személyre is kell szabni ami nem rövid idő de nagyobb az esély rá hogy stabil marad a rendszered, mintha a meglévőre próbálod rátelepíteni az újat.
-
Cs1csó
titán
Gondoltam, hogy ki van fizetve, és pont emiatt is említettem, ugyanis - ha maradunk az AVG-nél - jelentősen olcsóbb (honlapot is meglestem) az Antivirus mint az IS, és a kettő között a leglényegesebb különbség a tűzfal amit ugye nem használsz. A tűzfalalak közül is próbáltam már többet de pl. a hálózati forgalom ábrázolása miatt is válaszottam a Comodo tűzfalát - ez hiányzik a Zonealarm-ból és a Privatefirewall-ból is - mert jó néha ránézni, hogy mi kommunkikál és mekkora sávszéllel, a magyar nyelv csak hab a tortán - azokban az sincs.
-
Cs1csó
titán
Bátorkodom megkérdezni, de ha AVG IS-nek (fizetős) nem használod a tűzfalát akkor miért nem teszel fel csak egy vírusírtót - akár AVG-t (fizetőst vagy ingyenest) a Comodo tűzfal mellé, de a CIS PREMIUM-ot (ingyenes) is feltehetnéd mindezen kombinációk helyett komplett védelemnek. A beállítása nem piskóta de ez a fórum jobb mint a GEEkbuddy valaki megmutathatja, elmagyarázza stb.
-
Cs1csó
titán
Nálam is csinált olyat a CIS 6 a korábbi és ez is, hogy csak a berkapcsolológolmbra való ráfekvés segített aztán csökkentett módban indítás - cis diagnosztika - csak szenved ekkor normál leállítás sima indítás és minden működött (böngésző , vezérlőpult stb.) a cis is elindult de hips hibát írt ki ekkor az egészet cakpakk eltávolítottam - most ugye sikerült eltávolítani mert korábban még a vezérlőpult progik eltávolító cucca sem jött be - regtisztítás, takarítás újraindítás és ujratelepítés ekkor már ment.
-
Cs1csó
titán
Megjelent!
Hello Everyone,We have just release COMODO Internet Security/Firewall/Antivirus 6.2.282872.2847! We hope that this minor release will be addressing some of the feedback you have been giving us during recent weeks.
What's new in 6.2?
While there are 300+ issues addressed, here are a selected few:NEW! Advanced View feature for home screen
NEW! Multi-selection functionality on various grids
NEW! Search button in all relevant grids
NEW! Support for "Fully Virtualized" auto-sandboxing
IMPROVED! GUI performance while opening main dialogs
IMPROVED! Support for keyboard and touch screen
FIXED! Files from network shares cannot be added to trusted files
FIXED!Various compatibility issues related to virtualization
FIXED!Various issues associated with COMODO Cleaning EssentialsDownload Locations:
COMODO Internet Security
http://download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cispremium_installer.exeCOMODO Firewall
http://download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cfw_installer.exeCOMODO Antivirus
http://download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cav_installer.exeUpdates & Upgrades
6.x users can quickly update to the latest version by simply running their automatic updates.
5.x users can download the upgrade package and run it to upgrade to 6.2: http://download.comodo.com/cis/download/installs/2000/standalone/cisupgrade_installer.exeCIS 5.x automatic updater, when an update issued, will simply be downloading the same package and running it.
-
Cs1csó
titán
válasz
olivera88 #8064 üzenetére
Blattida a legnagyobb Comodo tudor, de még Ő is kételkedik, amúgy ez a hivatalos fórum ahol pont úgy várják az új buildet mint a Messiást.
http://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/comodo-internet-security-612768672813-released-t93978.630.htmlA legfrissebb 43-ik oldal linkjét tettem ide.
-
Cs1csó
titán
válasz
Petyko84 #8053 üzenetére
Milyen keresést indítottál? Van az ÁLTALÁNOS FELADATOK fülön belül VIZSGÁLAT fül és azon belül TELJES VIZSGÁLAT de ha ez nem elég akkor gondolom a CCE COMODO CLEANING ESSENTIALT is le lehet futtatni.
SPECIÁLIS FELADATOK - belül találod végponttisztító. Remélem segítettem. Konkrétan hogy azt látod nem vizsgál azt nem értem de ezeknek elvileg müködni kellen. -
Cs1csó
titán
Bár a GUI tényleg lassú, rákattintok a megnyitásra és kemény másodpercek telnek el mier megnyílik, bár csak ennyi baja legyen.
-
Cs1csó
titán
Meg vagyok elégedve a legújabb 6-os verzióval, korábbiak megölték az egyik játékom kiegészítőjét bármivel is próbálkoztam, de most jó nem fogja a gépet, úgy bevállaltam a komplett CIS-t a gépemen.
-
Cs1csó
titán
Le is lehet tölteni?
-
Cs1csó
titán
Kipróbáltam a Comodo firewall-t 6-ost, nem lenne rossz csak anélkül blokkol hogy kérdezne és azt sem tudom mi blokkolt pediga tűzfal részén kívül mindent kikacpcsotam és a taskmanagerben is néztem de oda sem tett be semmit de a progim mégsem indul, ahögy töröltem ment vissza a privatefirewall és voilá ment a progim. A privatefirewallban is van viselkedéselemző ami erre a programomra RÁKÉRDEZ én engedem és fut. A program a PES 2013 nevű játékhoz egy kiegészítő - jenkey gameplay tool - néven fut.
-
Cs1csó
titán
Üdv, a 6-os tűzfala önmagában mennyire stabil? Egyáltalán ezen a modulon mennyit fejlesztettek?
-
Cs1csó
titán
Üdv, az lenne a kérdésem, hogy a CIS-nek csak a tűzfalát használom azaz kikapcsoltam meg kivettem a pipákat a defense+ résznél mert arra másik programot használok. Ennek ellenére a defense+-ba mégis ott vannak az automatikusan biztonságosnak vett fájlok és volt már hogy a defense+ jelzett is. Értem hogy egyben hatékonyabb DE én csak a tűzfalát akarom használni, a gépen történő dolgogra - ami nem netes komunikáció más programot használok. - a comodo honlapjáról is csak a túzfalat töltöttem le és telepítésnél is csak a tűzfalat defense+ NÉLKÜL telepítettem.
-
Cs1csó
titán
Üdv, van aki a komplett CIS-t használja és nem csak a tűzfal és/vagy defensfe+ modult a víruskergetője pl. avg, avast, bitdefender, avira stb. mellé? Mert már máshol is olvastam, hogy sokan így használják azaz nem használják a víruskergetőjét. A többi ingyenes víruskergetőhöz viszonyítva hogy teljesít?
-
Cs1csó
titán
válasz
blattida #5176 üzenetére
Megcsináltam, töröltem a defense+ számítógép biztonsági házirendjéből teljesen, aztán tanuló módba tettem elindítom - kérdés és leokézom - az is bepipálom hogy jegyezze meg. Kétszer indítom ugyanaz - kérdés. Nem is hozott létre szabályt a defense+ - onnana ahol kitöröltem, én kézzel - még futó folyamatként tettem oda - egyedi házirend alapján jah és megbízhatók kőzé is tettem ott ahol a blokkoltakat jegyzi. Érdekes, mindegy amíg nem lesz valami más addig még mindig jobb ha a paranoid módban telepítő v frissitőként használom, bevált program. Ellenben - nem tudom hogy számít - de a tűzfalon nem engedem ki - nem szoktam online játszani vele azaz a tűzfal szabálya az maradt. bár ennek nem kéne bezavarni sok minden mást sem engedek ki: speedfan, cclean, wise, - ha valamit akarok frissíteni az kézzel megtesz. Ez bezavarhat? - mármint hogy a tűzfalszabálya az maradt.
-
Cs1csó
titán
válasz
blattida #5174 üzenetére
Üdv, igazad van, de az egyedi házirend egyes pontjainál nem értem mit is akar pl. registry kulcsokat lehet hozzáadni de nem tudom melyiket van ilyen hogy fontos kulcsok, meg comodo kulcsok, átmeneti indítás , internet explorer kulcsok, ez mind a registry csoporton belül, de van olyan hogy reigistry érték is . aztán védett COM interfacen belül is van egy csomó dolog amit hozzá lehet adni stb. Ez nem teljesen tiszta. Melyiket érdemes hozzáadni, vagy beállítani?
-
Cs1csó
titán
válasz
blattida #5171 üzenetére
Üdv! Hihetetlen de megvan a megoldás!! Az sem segített amúgy, hogy az egész játék mappát az almappákkal együtt a megbízhatók közé tettem + shellkodinjekció mellőzők közé is betettem. A megoldás - defense+ számítógép biztonsági házirendben átállítottam egyedi szabályról - telepítő v. frissitő szabályra. és már a paranoid módban is engedi, és blattida köszönöm, hogy minden kérdésemre rövid idő alatt válaszoltál. A válaszok segítettek az agyalásban, hogy min lehet még állítani.
-
Cs1csó
titán
Köszönöm a választ, de azzal hogy a mellőzöttek közé tettem - a daemon tools már ott a shellkód inj miatt - nem segített. Azt írja hogy az explorer.exe - azaz a winfos indítja - folyamat létrehozás - pes2011 exe - ami pedig korlátlan hozzáférést kér a számítógéphez. Úgyhogy addig is marad a defense+ TISZTA PC módban - Ha van más ötlet kiváncsian várom.
-
Cs1csó
titán
Üdv! A kérdésem, hogy van egy játék - Pro Evolution Soccer 2011 - PES 2011 - aminek az indítását nem engedélyezi a defense+ és rá is kérdez - én bepibálom hogy mindig ok és fut. DE amikor legközelebb indítom - ugyaznez az ablak fogad. Annyit elértem hogy ha TISZTA PC módban vagyok akkor engedi és nem kérdezget. de se a biztonságos se a paraniod nem jegyzi meg. Próbáltam hozzáadni a biztonságosokhoz meg érvényesítettem de semmi - a játék teljes mappáját is hozzadtam de az sem segít - úgyhogy addig marad a TISZTA PC mód, de ha ezt meg tudná jegyezni simán raknám PARANOIDRA. -mert nem baj ha kérdez de a választ jegyezze meg. - Valaki?
-
Cs1csó
titán
Kicsit SOK még a bug, de ha stabilabb lesz akkor tényleg ez lehet a befutó.
-
Cs1csó
titán
Üdv. Arra lennék kiváncsi, hogy a CIS antivirus része mennyire megbízható más ingyenes antivirus progikhoz képest pl. avast ,avg, és hogy van e erről valamilyen teszt, vagy táblázat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- EAFC 25
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest