Új hozzászólás Aktív témák

• Dévacsen

senior tag

válasz Jenne #9458 üzenetére

Szia,jómagam sosem használtam speciállis comodo eltávolítót,így nem is tudok róla van e,bár az előbb rákerestem neked,találtam egy régebbi verziókhoz valót,de vírusos volt,így nem ajánlom,A vezérlőpult-programok eltávolítása helyen szoktam eltávolítani minden programot,elsősorban,utána program file-program data,és a felhasználóknál a neved mappa ,majd appdata mappa,ott a roaming mappából is törölj minden comodo nevű mappát.Van egy kiválló program még a Registrar Registry Manager nevű,ingyenes verziója is létezik,ebben még ha beírja az ember a program nevét,néha még a gyártóét is jó ha beírjuk,rengeteg regisztrációs találatot kap az ember fia,hiába a programok saját eltávolítója,nem volt még olyan ami után ez ne talált volna.Egy példa,az ingyenes bitdefender eltávolítása után,még ha 1-2 napot is volt csak fent kb 3000 regisztrációs szemét marad,döbbenetes.No ha a fentebb leírtakat megcsinálod nem lehet probléma,utána cclener is jó ha lefut,meg van még egy hely,ahhoz be kell lépni a regeditben,van ott is pár mappa,de azt majd később,hátha ez is elég. :)

Új hozzászólás Aktív témák