-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
üdv. a következő a helyzet. ma telepítettem újra a gépem, szépen felraktam a drivereket, a comodo 3.8-at és minden egyebet...aztán egy idő után elkezdett valami szarakodni, méghozzá a Firefox büngészőmet hiába zártam be, a Feladatkezelőben még mindig futott, zabálva a memóriát...próbáltam én mindent, reinstall, frissítés stb. végül rájöttem mi a probléma oka asszem. az, hogy nem izlik a firefox-nak a Comodo update....vagyis ha a programot rakom fel, és nicns frissítve minden OK...hamár updatelem, és újraindítom a gépet már elkezd szarakodni...
valóban lehetséges ez, hogy az update tartalmaz vmit, amit nem szeret a Firefox? tapasztalt valaki már ilyet? persze msot kikapcsoltam az update-t....de emiatt nicnsw kockázatnak kitéve a gépem, mivelhogy ugye a comodo nem frissül?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest