Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Comodo Internet Security 2020 v12.2.2.7098 Released..rátelepítettem a régebbi verzióra,először szépen leszedte a régit,kért egy újra indítást,utána feltette az újat,frissített adatbázist,lefutott egy gyors keresés,kért még egy újra indítást,és kész,kb 6 perc volt.Nem mentettem el a régi beállításait sosem szoktam,így újból beállítgattam mindent,így szeretem csinálni,ha lesz valami anomália jelzem,szép napot mindenkinek,és jó egészséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest