- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen TV-t vegyek?
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- 
			  PROHARDVER! "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Krystal_s addikt Sziasztok, 
 használok egy kis portable programot. MemInfo, a weboldaláról töltöttem le. Először Sandboxie-ban futtattam, hogy megnézzem hova és mit ír. Mivel rendben volt, ezért elindítottam élesben is (Setup.exe - Portable módot kiválasztva). Ekkor már a D+ jelzett, hogy a program 3 Win registry kulcsot akar módosítani. 
 Átnéztem a reget, de nem találtam meg...
 Írtam a fejlesztőnek, aki azt válaszolta a portable egyáltalán nem módosít semmit. Kérte a .reg fájlokat, de azóta nem válaszolt. Kérte a .reg fájlokat, de azóta nem válaszolt."Hi, 
 That must be the setup application setting something on the registry. It's a
 third party application (NSIS Setup) used to install our applications. Can
 you give me the complete registry key to investigate?
 MemInfo portable does not write or read from the registry, but if you are in
 doubt, and since it's a free application, I would advise you not to use it.Thank you, 
 André Santos
 Carthago Software"Lehetséges, hogy ez valami olyan folyamat volt, ami nem végleges és a registryben nem lett elmentve? 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kérte a .reg fájlokat, de azóta nem válaszolt.
 Kérte a .reg fájlokat, de azóta nem válaszolt.