Hirdetés
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Projektor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most próbáltam ki, nekem ezzel nincs gond. Olyan viszont van, hogy a front kamera képe érdekesen megy át. Míg nekem azt mutatja, hogy a teljes fejem benne a képben, és a fejem körül is még 10-10 centi távolság, addig a másik fél úgy lát, mintha rám lenne zoomolva a kamera, csak az orrom és a 2 szemem

A hangszórója sem a legjobb minőségű, de a célnak megfelel.Tonyo: Nem, az rendben van.
Közben számoltam, hálózatról kb. 4 óra alatt tölti fel (egy óra alatt 26%-ot). Viszont ami érdekes, power bankomról (aminek szintén van 5V/2Ah-s kimenete, mint ahogy a hálózati töltőnek) alig vesz fel feszkót, ugyanannyi idő alatt, jó, ha negyedannyit tölt, mint hálózatról. Nem nagyon értem a dolgot. Na, mindegy

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Képregény topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest