- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Everest / AIDA64 topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Billentyűzet gondom van
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
Új hozzászólás Aktív témák
-
etooo
senior tag
Nekem egy MiBand-el akadt problémám, legnagyobb meglepetésemre a ticketemre már másnap megjött a válasz, hogy sajnálják a dolgot, válasszak a felsorolt lehetőségek közül, hogy milyen formában kérem a kárpótlást. Vissza is írtam rögtön, aztán csak vártam.. Egy hét után rájuk írtam ismét, hogy meddig tart ez, de arra se jött válasz. Nem egy nagy összegről volt szó, így tovább vártam, végül 2,5 hét után válaszoltak, hogy nagyon sajnálják, hogy nem írtak, de akkor küldik a pénzt, ahogy kértem. További 3 nap múlva meg is kaptam, így majdnem pontosan 3 hét volt a procedúra.
Szóval nekem ebből az jött le, hogy a végeredményt tekintve nincs velük gond, "csak" nagyon lassúak. -
hardline
senior tag
Ez a kép teljesen alkalmatlan arra, hogy megállapítható legyen a hibás pixelek száma.
Egyébként ajánlom figyelmedbe a [link] nemzetközi szabványt.
Esetedben 2,3 millió pixelre jut valamennyi hibás képpont. A szabvány leírja, hogy 1 millió pixelnél milyen típusú hibából mennyi megengedett. A többit matekozd ki.Egyet értek veled abban, hogy ez ebben a formában minden, csak nem normális garancia, de sajnos ezt minden kínai termék esetében bele kell kalkulálni.
Ha a fentebb linkelt szabvány alapján a megengedett értéken belül vagy a hibás pixelek számával, örülj a 3. felkínált opciónak, ha fölötte van az érték, akkor pedig hivatkozz rá, és talán kapsz kedvezőbb lehetőségeket is. -
-
-
ufonauta
aktív tag
Ezzel [link] a gyári WIN 8.1 és Android visszaállítható. Macriumos mentés nekem működött. Hogy csinált e ilyet valaki WIN 10-el is az nagy kérdés. :eek:
Jelenleg elakadtam az Intel flashtool-al. 5%-nál bemondja az unalmast. Így nem ment fel a Remix.
Node holnap is van nap. Nem adjuk fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos cigaretta 🔞
- Everest / AIDA64 topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest