- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- PLC programozás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
válasz
icecave #1110 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy mennyire piti pénzes tabletről beszélünk..a vi10prot egy ismerősnek rendeltem a hi8-at keresztlányok kapják karira, vhogy érzetre nekem is sokkal jobban bejött a hi8, könnyebb, vhogy kézre állóbb, amúgy ha használt sem riaszt el, bár árban azért magasabb keress egy Sony Tablet Z-t (az csak android) én azt használom tabként és nagyon szeretem!
-
scr006
tag
válasz
icecave #1063 üzenetére
Driver gondod van. Eszközkezelőben keresd meg (talán a HID-ban van) az l2C controllert, ott eltávolítod, majd a techtablet-es mentésből tedd fel a drivert(hardverváltozás keresése, majd rákatt, betallózod, ne a netről frissítse, mert akkor ugyan ilyen esz), és jó lesz a tapi is.
-
janek69
senior tag
válasz
icecave #1025 üzenetére
Csak,hogy nagyobb legyen a dilemma. Én azért vettem a Hi8-at és ma sem vennék mást,mert ez a méret az amit még ha állítva használsz,akkor egy kézzel át lehet érni és stabilan fogni. A 10"-nál ezt nem tudnám megtenni,na meg ez 8"-on nagyobb felbontású mint a Vi10 10-en.
-
ufonauta
aktív tag
Két meghajtóm van a laptopon. C a rendszer SSD és A cuccok a D meghajtón vannak. Így a remix Os-os cuccok is. Nyissam meg az XML-t és írjam át benne az elérési utat D-re?
De ha visszatetted a droidot, akkor lehet, hogy én sem erőltetem.Lehet hogy, aki megcsinálta a Remix OS-os XML-t az az E meghajtóján tárolhatta a cuccot?
-
ufonauta
aktív tag
Azért csak próbálkoztam még az éjjel, de most 25%-nál áll meg.
Azt írja a tabon, hogy az E meghajtón invalid image vagy valami hasonló. (nem tudom pontosan, mert melóhelyen vagyok) Noh most ez az E meghajtó honnan jön neki? A tab a laptopomat a sok ezer partíció közül E meghajtóként kezelné? Amikor a win 8.1-re tisztán telepítettem a Win 10-et a 18 partícióból csak 17 lett. Eddig ez nem okozott gondot. Nem lehet, hogy ez a baj? A macriumos mentéssel vissza tudom állítani gyárira a tabot (úgysincs még sok minden feltelepítve) és akkor meglesz a 18 partíció. Úgy talán jó lesz? -
ufonauta
aktív tag
Azt hittem, hogy egyszerűen betallózom a flash.xml-t az Intel Flashtoolba és felteszi. de tegnap 5°%, ma driver feltelepítése után 15%-nál adja be a kulcsot. A linkelt útmutató szerint nem ilyen egyszerű. Az a baj, hogy vén fejjel nem tudok angolul. A google fordító meg egy kalap k@ka.
A macriumos mentést lacko6 linkelte még régebben és pár napja én linkeltem be. Az gáz, ha nem műxik mert nekem ugyan meg van, de nem tudom hova tegyem fel, hogy meg is maradjon. A drive-omon nincs már ennyi szabad hely. Több mint 7 Giga kéne. -
Akkor válaszolva a saját hülyeségemre, nem mindig vettem figyelembe, hogy bekapcsolt képernyővel ugye a mérések szerint ~1200 mAh-t merül óránként. Tehát bűrmivel töltöttem, az nem érte el ezt a szintet, vagyis hiába van power bankon, ami lead neki 5-600 mAh-t, attól még merül, ha használom közben. Csak akkor tudja tölteni ugye, ha nem megy a képernyő. Egyetlen esetben van pluszban a mérleg bekapcsolt kijelzőnél: iPad tölté gyári kábellel, mert akkor az olyan 1300 mAh-val tölti. Hát jó, ez van.
Egy érdekes kérdés: Van a lockscreenen kint az óra. Jobb lent mutatja,hogy C6, de ez másodpercenként számol itt. Ez micsoda? Nem a napnak kellene ottlenni? Ehelyett egy állandóan, másodpercenként változó szám van ott: [link]
-
-
atala
addikt
Ma próbálgattam a töltést, és érdekes eredményre jutottam.
- Gyári töltővel, és kábellel 1A-t adott le.
- Gyári töltő másik kábellel 0,8A.
- Ugyan az a kábel, csak a saját 2A-es (Alcor) töltőjével, 1,2A
- Alcor töltő saját chuwi kábellel 0,6A
- 2A-es Powerbank, gyári kábellel 0,9A
- 2A-es Powerbank, alcor kábellel 0,7ATehát az sem mindegy, hogy melyik kábel, melyik töltővel.
Az furcsa volt, hogy egyik sem adta le a 2A-t. A mérő jó, mert a telefonomnál amikor mértem, jól mérte a 2200mA-es akkunál amit bele töltött. (2150mA)
Igaz, nem teljesen töltöttem, hanem kb 52%-ról 75%-ig.
Nekem 2 powerbank-om is van. Az egyik noname, a másik xiaomi. A xioami 2A-t ad le, a másikon van egy 1A-es, és egy 2,1A-es kimenet.Ha majd jobban használatban lesz a tablet, akkor megnézem full töltésnél is.
-
Elektrosokk
veterán
felesleges összehasonlítani a 2 rendszert, bár Én androidot csak a hőskorában használtam, számomra nem tűnt egy idő után felhasználóbarátnak a felület. Ennek ellenére holnap felteszem a remix os-t a tabra, mert kíváncsi vagyok, de a WINben biztosan több lehetőség van. Ha csak így működik a billentyűd szerintem nyomj egy retsore-t.
-
azbest
félisten
Saját fehér us töltőjével win alatt 1.8A.
Xiaomi 10000mAh powerbankról 1.15A.
Zte 2A telefontöltőmmel 1.15A
Egy 2A tápegységgel (nem töltő) 0.45ASzóval attól függ, hogy a töltő és a készülék megtalálja-e a közös hangot. Ez lehet szimplán annyi, hogy milyen ellenállást lehet mérni az adatlábak közt. Van többféle trükk, amivel jelzi a töltő a készülékeknek / a készülék a töltőnek, hogy mennyire terhelhető.
-
atala
addikt
Full töltést nézzél meg powerbak-al, mert a pillanatnyi értékek csalókák lehetnek. A töltés elején kisebb árammal töltenek, a középső részben teljes kraftal, majd a végén megint vissza vesznek.
Ja, és az usb kábel sem mindegy. Én már párat eltettem, mert kiderült a méréskor, hogy csak 0,5 A-t ad csak át. -
Till@
aktív tag
bluetooth, viszont valami nem ok, win alatt miután párosítottam, ki - bekapcsolás után is megy, de ha átváltok androidra akkor ott is párosítani kell, vissza win-re , akkor megint párosítani.Valamit nem jól csinálok
Hogy lehetne megtenni hogy ne kelljen mindig párosítani ?
Vagy ha op rendszert váltok akkor párosítani kell mindig ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest