Hirdetés
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Virtuális gépen a Fydeos tud működni.
Én Brunch-ot használok (nem virtuálisan), egy gyorsabb gépen épült a pendrive és be is töltöttem hogy a fájlrendszer újraépítés is gyorsabban menjen, kb. 2 óra kellett hozzá. Aztán a kis gépen amin tesztelem (Acer ES1-132) minden szépen megy, telepítés, android appok, pl. OpenVPN kliens, Opera browser is működik.
A Visual Studio Code Microsoft fiókos szinkron csak úgy jött össze, hogy telepítettem egy Chromium-ot a Linux alrendszerbe, az nyílt meg. Nem tudtam a "mince" kulcs azonosítást port forwarddal megoldani hogy a natív Chrome appban működjön.
Előtte próbáltam ChromeOS Flex-et (nincs android), FydeOS-t (nincs high res android? túl nagyok az appok) meg még a DahliaOS-re is ránéztem de az nem tűnik aktívnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest