Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nagyon köszönöm.
Nekem is gyanús volt pár dolog, ezért inkább először itt kérdeztem, mint az üzletben, vagy az eladótól. Több helyen hirdetik, üzletben és még itt az aprón is. Szép újnak tűnt. 😊
A HDMI port is furcsa, mert a hirdetésben és a HP oldalán azt írja van HDMI port, de néztem róla kb 20-30 Youtube videót, leírásokat és egyiken sem volt, csak 2 db USB C és 1 db USB 3.
A támogatás meg döbbenet, hogy idén lejár 😮. Úgy hirdetik, mintha nagyon új lenne ( 2 év garanciával).Jót akartam apunak, hogy ne kelljen a Win 10-11 problémáival foglalkozni és kényelmesebb lenne egy Chrome OS neki, de már nem tudom mit ajánljak. Most amiket néztem drágábbak, mint egy Wines laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- DUNE médialejátszók topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest