Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nagyon köszönöm.
Nekem is gyanús volt pár dolog, ezért inkább először itt kérdeztem, mint az üzletben, vagy az eladótól. Több helyen hirdetik, üzletben és még itt az aprón is. Szép újnak tűnt. 😊
A HDMI port is furcsa, mert a hirdetésben és a HP oldalán azt írja van HDMI port, de néztem róla kb 20-30 Youtube videót, leírásokat és egyiken sem volt, csak 2 db USB C és 1 db USB 3.
A támogatás meg döbbenet, hogy idén lejár 😮. Úgy hirdetik, mintha nagyon új lenne ( 2 év garanciával).Jót akartam apunak, hogy ne kelljen a Win 10-11 problémáival foglalkozni és kényelmesebb lenne egy Chrome OS neki, de már nem tudom mit ajánljak. Most amiket néztem drágábbak, mint egy Wines laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ubuntu Linux
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest