- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- TCL LCD és LED TV-k
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
nem lehettek ennyire LOLok
a házzal semi baj ventik 1000Ft darab áron kaphatok halkak és jok mérhető ford számmal
360as tápos mizéria is LOL nekem az adatomban lévő configot vitte egy 350W-s CT táp +3db 80gigás vinyóval raid nemtom hányba... ennyit erröl( abban igazadvan hogy egy SLI 6600GT, A64+ 3800 konfighoz kevés de akinek olyan konfja van evgyen jovv tápot)
Dragon ház ( nekem egy ANtec Plus wiew van ez ugyan az mint a CT ) tökéletesen elégedett vagyok vele 24fokos az alaplapom jelenleg elöl egy 12cm-es venti van hátul 1db YStech oldalt 1 és a vinyó elött 1... 40fokos a proci ami szerintem nem rossz
én is ugy vettem a házam ocsoé hogy ajto levolt törve de viszaragasztottam és 1éve igy megy
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken X52 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Seasonic Focus 750W 80 PLUS Gold / Csavarmatricás / BESZÁMÍTÁS OK!
- LianLi TL Led és TL LCD 120/140 Wireless fekete és fehér eladó
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- NZXT Kraken Z63 280mm Processzor hűtő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest